Kitap fuarına yoğun ilgi

Kitap fuarına yoğun ilgi

Bu yıl 7’ncisi düzenlenen Uluslararası CNR Kitap Fuarı, yoğun ilgisi görüyor. Kitap tutkunlarının adeta akın ettiği fuarda hikâyeden romana, şiirden sınava hazırlığa kadar farklı içerikte pek çok kitap sahiplerini bekliyor.

7. Uluslararası CNR Kitap Fuarı, CNR Expo İstanbul Fuar Merkezi’nde kitapseverleri ağırlamaya devam ediyor. Yerli ve yabancı 300'ün üzerinde yayınevi ve 550’yi aşkın markanın milyonlarca kitabı, kitap aşığı ziyaretçiler ile buluşuyor. Yoğun ilgi gören fuarda hikâyeden romana, şiirden sınava hazırlığa kadar farklı içerikte pek çok kitap görücüye çıkıyor. Fuar 16 Şubat Pazar gününe kadar devam edecek.

 

ADETA BİR KÜLTÜR ŞÖLENİ

 

İstanbul ve bölgesinin en önemli kültür etkinliklerinden biri olan CNR Kitap Fuarı, 20.000 metrekarelik alanda kitap tutkunlarına ev sahipliği yapıyor. 7’den 70’e tüm kitapseverlere kültür şöleni yaşatan fuarın bu yılki temasını ‘Keşfet’ oluşturuyor. Ziyaretçiler bir yandan yüzde 70’e varan indirimlerle kitap sahibi olurken, diğer yandan ise 350’den fazla söyleşi, seminer, panel ve sergi etkinliğine katılıyor. 600’ün üzerinde yazar imza günü etkinliğinin düzenlendiği fuarın 9 günde 350 binin üzerinde kişiyi ağırlaması bekleniyor.

 

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.