Kitapseverler akın etti, kuyruklar oluştu!

Kitapseverler akın etti, kuyruklar oluştu!

İzmir Kültürpark'ta, 23'üncüsü düzenlenen TÜYAP İzmir Kitap Fuarı’na okurlar yoğun ilgi gösterdi. Kitapseverler, fuar alanına girebilmek için uzun kuyruklar oluşturdu.

Bu yıl 23’üncüsü düzenlenen İzmir Kitap Fuarı, Kültürpark’ta başladı. Fuara ilk günden yoğun katılım gösteren kitapseverler, fuar alanına girebilmek için uzun kuyruklar oluşturdu.

izmirde_kitap_fuarina_yogun_ilgi_h88748.jpg

Birçok yazarın katılımıyla başlayan fuarı, geçen yıl 444 bin kişi ziyaret etmişti. Bu yıl 470 yayınevi ve sivil toplum kuruluşunun katılımıyla gerçekleşen fuarda, geçen yıla oranla daha fazla katılım bekleniyor.

 

120 kültür etkinliğine ev sahipliği yapacak olan fuarda, okurlarıyla buluşacak isimler arasında Gülten Dayıoğlu, Ahmet Ümit, Ataol Behramoğlu, Barış İnce, Ercan Kesal, Cem Yılmaz, Teoman, İrfan Değirmenci, Ahmet Telli, Mine Soysal, İbrahim Kaboğlu, Mine Söğüt’ün de bulunduğu pek çok değerli yazar, şair, oyuncu ve bilim insanı yer alıyor.

izmirliler-kitaba-kostu-3473-dhaphoto10,nibfo37r1eoxlfef1hzkiw.jpg
Haftasonu başlayan fuar, 22 Nisan’a dek sürecek. Saat 11.00 ile 20.00 arasında ziyaretçilerine kapılarını açan fuar kitapseverleri bekliyor.

siyasecafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.