Kız arkadaşını öldürdü,savunması pes dedirtti: 'Korkutmak istemiştim'

Kız arkadaşını öldürdü,savunması pes dedirtti: 'Korkutmak istemiştim'

Manisa’da işe giden Gülnur K.’ı(22) pompalı tüfekle öldüren Yusuf A.'nın savunması pes dedirtti.

 

Manisa'da 2020 Mayıs ayında evinden işe giderken sevgilisi olduğu iddia edilen 22 yaşındaki Gülnur K.'ı sokak ortasında pompalı tüfekle öldüren katil zanlısı Yusuf A.'nın ilk duruşması Manisa 4. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görüldü. ‘Tasarlayarak Adam Öldürmek'ten yargılanan Yusuf A'nın duruşmasına öldürülen kızın babası Eyüp K., anne Keder K. ve kız kardeşi Neşe K. ile Manisa Kadın Cinayetlerini Önleyeceğiz Platformu'nun üyeleri katıldı.

KORKUTMAK İSTEMİŞ!

 

Katil zanlısı Yusuf A., mahkemede yaptığı savunmasında öldürdüğü Gülnur K. ile sözlü olduklarını ve kendisini aldattığını iddia ederek, olay günü öldürmek değil korkutmak istediğini iddia etti.

Gülnur K.'Nın olay günü kendisine hakaretler ettiğini iddia eden katil zanlısı A. mahkemede yaptığı savunmasında, “Olay günü Gülnur'u iş yerine götürmek için arabayla evine gittim. Beni görür görmez hakaretler yağdırmaya başladı. ‘Sen erkek, adam değilsin, şerefsizsin' gibi şahsıma hakaretler etti. Sonra tekrar yürümeye başladı ve bende arabayla arkasından takip ettim. Arabayla yanında durdum.

Araçta tüfek vardı ve o tüfeği aldım. Korkutmak amacıyla bir el ateş ettim ve kolundan yaralandığını gördüm. Yanına gittiğim zaman ise tüfek aniden kendiliğinden iki el ateş aldı. Dengemi kaybettim korktum ve yere düştüm. Sonra tüfeği kendime doğrultarak intihar etmek istedim. Ben bu tip olayları yapacak kişi değilim. Bir anda gelişti. Üstüme atılan suçlamaları asla kabul etmiyorum” dedi.

Duruşmada Gülnur K.'nın babası Eyüp K. ise katil zanlısı Yusuf A.'nın kızını defalarca rahatsız ettiğini durumu işyerindeki arkadaşlarını da bildirdiğini belirterek, katil zanlısının kızını planlı ve tasarlayarak öldürdüğünü iddia etti. Katil zanlısı Yusuf A.'nın tutukluluk halinin devamına karar verilen dava, sanık ve tanıkların dinlenmesinin ardından 6 Nisan 2021 tarihine ertelendi.

 

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.