Kız istemeye gide ailenin feci sonu: 3 ölü, 2 ağır yaralı

Kız istemeye gide ailenin feci sonu: 3 ölü, 2 ağır yaralı

Kız istemeye giden bir aile felaketi yaşadı. Sürücü karşı şeride geçince başka bir araçla kafa kafaya çarpıştı. Aşırı sürat ve dikkatsizlik sonucu meydana gelen kazada, baba ve anne hayatını kaybetti, 2 çocuk ağır şekilde yaralandı.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde dün akşam meydana gelen trafik kazasında 3 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi de ağır yaralandı.

Kazada hayatını kaybedenlerden 42 yaşındaki Yahya ile 40 yaşındaki Aysın Amasyalı çiftinin ailece kız istemeye gittikleri belirtildi.

Kazada futbolcu 30 yaşındaki Haşim Girgin de hayatını kaybetti. Ada'da şok etkisi yaratan kazada, Amasyalı ailesinin iki çocuğu 13 yaşındaki Hasan ve 18 yaşındaki İlayda ağır yaralandı.

 

 

kiz-isteme-ic-min.JPG

 

KAFA KAFAYA ÇARPIŞTI

KTC'de gündem olan olay dün gece Gazimağusa-Lefkoşa Anayolu Turunçlu Ulukışla arasında meydana geldi. Haşim Girgin’in kullandığı HF 388 plakalı araç, aşırı sürat ve Girgin’in dikkatsizliği nedeniyle karşı şeride geçerek Lefkoşa istikametine giden Yahya Amasyalı’nın kullandığı TGK 952 plakalı araç ile kafa kafaya çarpıştı.

Araç sürücüleri Yahya Amasyalı, Haşim Girgin ve Yahya Amasyalı’nın eşi Aysın Amasyalı kaza yerinde hayatını kaybetti.

Kazada Yahya Amasyalı'nın aracında bulunan çocukları da ağır yaralandı. İlayda ve Hasan Amasyalı, Lefkoşa Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Hayatını kaybedenler bugün toprağa verildi.

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.