'Kızılay Şube Başkanı ve yönetim kurulu üyesi eğlence mekanında görüntülendi' iddiası

'Kızılay Şube Başkanı ve yönetim kurulu üyesi eğlence mekanında görüntülendi' iddiası

Kızılay Edremit şube başkanı ve yönetim kurulu üyesinin bir eğlence mekanında eğlendikleri görüntülerin olduğu iddia edildi.

Kahramanmaraş merkezli depremler sonunda on binlerce vatandaş yaşamını yitirmişken Kızılay ile ilgili bir iddia ortalığı karıştırdı.

Halk Tv'den Seyhan Avşar'ın haberine göre, Kızılay Edremit şube başkanı ve yönetim kurulu üyesinin bir eğlence mekanında eğlendikleri görüntüler ortaya çıktı.

Avşar'ın iddiasına göre; Kızılay Edremit Şube Başkanı Himmet Bora ve Yönetim Kurulu Üyesi Cevdet İnalkaç’ın bir eğlence mekanında eğlendikleri görüntüler ortaya çıktı.

Görüntülerde Kızılay Edremit Şube Başkanı Himmet Bora ve Yönetim Kurulu Üyesi Cevdet İnalkaç’ın bir eğlence mekanında ocak başında ve sanatçı eşliğinde eğlendikleri görülüyor.

 

dvvvvvvvvvvvv-001.JPG

 

Söz konusu fotoğraf karesine ilişkin Himmet Bora'nın ise bir arkadaşının doğum günü nedeniyle toplandıklarını aktardığı ve “Bir davet geldi. İcabet ettik. Ne oynadık, ne zıpladık. Sadece yemek yedik” dediği ifade ediliyor.

 

Bu haber Halk Tv internet sitesinden, Siyasetcafe.com editörlerinin hiçbir müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır .


 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.