Kızılcık Şerbeti gerçek oldu! 'Çarşafın değiyor, iğreniyorum'

Kızılcık Şerbeti gerçek oldu! 'Çarşafın değiyor, iğreniyorum'

Bir toplu taşıma aracında kaydedilen görüntülerde, bir kadın çarşaf giyen bir başka kadına "Biraz uzak dur, çarşafın değiyor, iğreniyorum." dedi. Bu sözlere diğer yolculardan tepki geldi. Sözleri söyleyen kadını araçtan indirmek istediler.

Bursa'da dün akşam saatlerinde Heykel, Altıparmak, Çekirge, Dikkaldırım ve Hayran Caddeleri üzerinden Acemler Metro İstasyonu'na yolcu taşıyan B 39 numaralı besleme otobüsüne binen bir kadın aynı otobüste yolculuk eden tesettürlü genç bir kıza, "Çarşafın bana temas ediyor. Tiksiniyorum sizden" diye bağırmaya başlayınca, otobüsteki yolcular şaşkına döndü.

 

ÖZÜR DİLEDİ

 

Korkup ağlamaya başlayan genç kıza destek olan otobüsteki yolcular, hakaret eden kadına tepki gösterdi. Kadın, söylediği sözleri inkar etse de, yolcuların "Ya otobüsü terk edin ya da kıza özür dileyin!" şeklindeki talepleri üzerine, kullandığı sözleri geri aldığını söyleyip genç kızdan özür diledi.

 

YOLCULAR TEPKİ GÖSTERDİ

 

Otobüste bulunan diğer yolcular da hakaret eden kadına karşı tepkilerini göstererek, "Terbiyesizsin, aşağı in ve özür dile. Saygı göstereceksin. Eğer tiksiniyorsan, otobüse binmek yerine taksiye geçebilirsin. Çıplakken neden tepkiniz olmuyor?" şeklinde yanıt verdiler.

 

AYNI DİYALOGLAR KIZILCIK ŞERBETİ DİZİSİNDE GEÇMİŞTİ

 

Tartışmaların odağındaki dizi Kızılcık Şerbeti'nde de toplu taşımada yaşananlara benzer bir diyalog geçmişti. Mağazada kendisine çarpan tesettürlü bir kadın için "Bunlarda her yerde" deniyor.

 

 


Siyasetcafe.com

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.