Kızının cesedi dondurucuda bulunan anne: 'Kızımı görmek için günde 25-30 kişiyle birlikte oluyordum'

Kızının cesedi dondurucuda bulunan anne: 'Kızımı görmek için günde 25-30 kişiyle birlikte oluyordum'

3 yaşındaki kızı Lina Nazlı Erba'nın annesi Melissa İlhan, "Kızlarımı görebilmek için bazen günde 25-30 kişiyle birlikte oluyordum" açıklamasını yaptı.

Melissa İlhan, Müge Anlı'nın programına başvurarak kayıp çocuklarının bulunması için yardım istedi. Melissa İlhan'ın programda anlattıkları izleyenleri dehşete düşürdü.

Gaziantep'in Şahinbey ilçesi, Seyrantepe Mahallesi'nde bir giyim mağazasına düzenlenen operasyonda bir derin dondurucuda 3 yaşında bir kız çocuğunun cesedi bulunmuştu. Dondurucuda bir süredir bekletildiği düşünülen çocuğun bedeni morga kaldırılırken bedeninde darp izleri olduğu belirlendi.

 

ÇOCUKLUK ARKADAŞINA SIĞINDI

 

Cesedi bulunan Lina Nazlı Erba'nın (3) annesi Melissa İlhan, Müge Anlı'ya yaptığı açıklamada, eşinden boşandıktan sonra yanına gittiği çocukluk arkadaşı ve sevgilisi tarafından fuhuşa zorlandığını ifade etti. 

 

KIZLARINI PARA KARŞILIĞINDA GÖRDÜ

 

Bu süreçte iki kızını görmesine para karşılığında izin verildiğini anlatan Melissa İlhan, 1,5 yıldır sosyal medya hesaplarında fotoğrafları paylaşılarak zengin erkeklerle birlikte olmaya zorlandığını söyledi.

 

'GÜNDE 25-30 ERKEKLE BİRLİKTE OLUYORDUM'


"Koyulan kotayı doldurmak için günde 25-30 erkekle birlikte olduğunu" belirten Melissa İlhan'ın sözlerinin ardından Gaziantep Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldığı bildirildi.

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.