Kızlarını zorla götürmeye çalışan aile karakolluk oldu

Kızlarını zorla götürmeye çalışan aile karakolluk oldu

Çorum’un Mecitözü ilçesinden bir aile, kızlarının sevdiği çocukla kaçtığını öğrendi ve hemen harekete geçti. Geldikleri Samsun’un Bafra ilçesinde kızlarını zorla eve götürmek isteyen aile karakola götürüldü.

Olay, Yaka Mahallesi Çanakkale Sokak'ta meydana geldi. Alınanbilgiye göre, Mecitözü'nde oturan 19 yaşındaki Nehir A.ailesinden habersiz sevdiği 25 yaşındaki Bilal E. ile birlikte kaçarak Bafra’ya geldi. Kızlarından haber alamayan ailesi yaptıkları araştırmalar sonunda Bafra’da olduğunu öğrendi ve hemen o ilçeye hareket etti.

 

Bafra’ya gelen Nehir A.’nın ailesi kızlarını buldukları Çanakkale Sokak'ta iddiaya göre kızlarını geri götürmek evin önünde zorla otomobile bindirmeye çalıştı.

 

Nehir A.’nın otomobile binmemek için direnmesi üzerine çevrede bulunan vatandaşlar olayada dahil oldu ve durumu polise bildirdi.

 

AİLELER BİRBİRİNE GİRDİ

Annesinin elinden kurtulan Nehir A. bir iş yerine sığınarak saklandı. İki aile arasında çıkan arbedede Nehir A.’nın yakınları ile Bilal E. kavga etmeye başladı. Kısa süre sonra olay yerine gelen sivil ekipler olaya müdahale ederek tarafları ayırdı.

 

Birbirinden şikayetçi olan iki aile ifadeleri alınmak üzere İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Olayla ilgili inceleme sürüyor.

 

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.