Kobe'nin nasıl öleceğini 8 yıl önce yazmış

Kobe'nin nasıl öleceğini 8 yıl önce yazmış

'dotNoso' isimli bir Twitter kullanıcısı 2012 tarihinde yaptığı bir paylaşımda Kobe Bryant'ın helikopter kazasında hayatını kaybedeceğini yazmış.Kobe'nin 8 yıl sonra gerçekten bir helikopter kazasında hayatını kaybetmesi payla

Los Angeles Lakers efsanesi Kobe Bryant, Kaliforniya'da yaşanan bir helikopter kazasında hayatını kaybetti.

Yıllardır ulaşım için helikopter kullanan Kobe Bryant'ın, kızı Gianna ve yakınlarıyla birlikte basketbol maçı izlemeye gittiği belirtildi. Kobe ve yakınları, Sikorsky S-76 tipi helikopterin içindeyken geçirdiği kazada kurtulamadı.

4 yakınıyla Lakers maçından dönen efsane ismin helikopteri sis nedeniyle Calabasas yakınlarında bir tepeye çarpıp yere çakıldı ve alev aldı. Yetkililer, kazadan kurtulan olmadığını ve Kobe Bryant'ın da yolcular arasında bulunduğunu doğruladı.

 

8 YIL SONRA GERÇEĞE DÖNÜŞTÜ


Tüm dünyanın büyük bir üzüntüyle karşıladığı ölüm haberinin ardından sosyal medyada ortaya çıkan bir paylaşım dünya gündemine oturdu. 'dotNoso' isimli bir Twitter kullanıcısının 13 Kasım 2012 tarihinde yaptığı paylaşımda Kobe Bryant'ın helikopter kazasında hayatını kaybedeceğini yazması herkesi şoke etti.

Kobe'nin 8 yıl sonra gerçekten bir helikopter kazasında hayatını kaybetmesi paylaşımın binlerce etkileşim almasına neden oldu. Yaşananlar sosyal medyada büyük bir şaşkınlıkla karşılandı ve böyle bir olayın 8 yıl önce bilinmesi birçok soru işaretine neden oldu.

 

 

siyasetcafe.com

 

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.