Kocaeli’nde müezzin minareye kendini asarak intihar etti

Kocaeli’nde müezzin minareye kendini asarak intihar etti

Kocaeli’nde müezzinlik yapan bir din görevlisi kendisini cami minaresine asarak hayatına son verdi. İntihar olayı Kocaeli’nin Derince ilçesindeki bir camide meydana geldi.

Kocaeli’ne bağlı Derince ilçesinin İbni Sina Mahallesi Muratevler camisinde müezzin olarak görev yapan evli 1 çocuk babası 35 yaşındaki Ercan Çakır kendini camide iple asarak yaşamına son verdi.

Kısa bir süre İzmir ilinden gelerek göreve başladığı öğrenilen müezzinin cansız bedenini camiye gelen cemaat bularak polise bildirdi. Çakır’ın cansız bedeni otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı ve işlemlerinin ardından toprağa verilmek üzere memleketi İzmir’e gönderildi.

Olay, Kocaeli'nin Derince ilçesi İbni Sina Mahalesi'nde meydana geldi.

Murat Evler Camii'nde müezzin olarak görev yapan 1 çocuk babası Ercan Ç., dün öğle namazını kıldırdıktan sonra bahçede cemaatle çay içip, sohbet etti.

KENDİNİ İPLE ASTI

Cemaat ikindi namazını kılmaya geldiğinde müezzini bulamadı. Ercan Ç.'nin evde de bulunmadığını öğrenen arkadaşları, merak edip camiye geldi. Ercan Ç.'nin caminin minaresinin bulunduğu alanda kendini iple astığı görüldü.

CENAZESİ İZMİR'E GÖNDERİLECEK

Yapılan incelemenin ardından Ercan Ç.'nin cansız bedeni, morga kaldırıldı. Ercan Ç.'nin cenazesi, bugün toprağa verilmek üzere İzmir'e götürülecek.

 

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.