Kocasını boğarak öldürdü! Cinsel organını kesip köpeklere yedirdi

Kocasını boğarak öldürdü! Cinsel organını kesip köpeklere yedirdi

Bir kadın kocasını öldürdükten sonra, cinsel organını keserek köpeklere yedirdi. Kadın komşularının ihbarı üzerine gözaltına alınarak tutuklandı.

Ukrayna'nın kuzeyindeki Obariv köyünde yaşayan Maria adlı 48 yaşındaki kadın, kocasını boğarak öldürdükten sonra kafasını ve cinsel organını kesti.

Locasının cinsel organını kestikten sonra köpeklere yediren kadın komşularının ihbarı üzerine gözaltına alınarak tutuklandı.

Polis, kadının yıllarca şiddet gördüğünü, yaşadığı şiddete son vermek için böyle bir yola başvurduğunu söyledi.

Maria, gece vardiyası çıkışı eve gelen kocasını boğduktan sonra kafasını ve cinsel organını ekmek bıçağıyla kesti. Kocasının cinsel organının köpeklere yediren Maria, kocasının vücudunu tamamen parçalamak istediğini, ama başarılı olamadığını söyledi.

kadin-koca-siyasetcafe77.jpg

Kocasını öldürdükten sonra kanlar içinde sokağa çıkan kadın komşusu Nadezhda Opanasiuk ile karşılaştı. Maria komşusuna kocasını öldürdüğünü söyledi. Durumu teyit etmek için eve giden komşusu, adamın cansız bedeniyle karşılaştı.

kar-koca-siyasetcafe.jpg

Diğer komşuların polise haber vermesi üzerine gözaltına alınan Maria tutuklandı. Maria'nın oğlu Viktor, annesini hiçbir zaman affetmeyeceğini ve kendisini artık görmek istemediğini söyledi.

 

SİYASETCAFE.COM

 

 

 

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.