Mansur Yavaş PKK/HDP diyetini ödemeye başladı Şehit ülkücünün kızını işten attı

Mansur Yavaş PKK/HDP diyetini ödemeye başladı Şehit ülkücünün kızını işten attı

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, şehit ülkücü Faruk Berberoğlu'nun kızı Göknur Berberoğlu'nu işten çıkardı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı eski MHP'li yeni CHP'li Mansur Yavaş, PKK'lılar tarafından şehit edilen ülkücü Faruk Berberoğlu'nun kızı Göknur Berberoğlu'nu işten çıkardı.

Sosyal medyada Cumhur İttifakı'na destek verdiği gerekçesiyle işten çıkarıldığı konuşulan Göknur Berberoğlu'na çığ gibi destek yağdı.

Yeni Asır'dan Tolga Tekin'in haberine göre; Sosyal medyadaki profil fotoğrafını Göknur Berberoğlu yapan vatandaşlar, "Hayatında bir gün bile ülkücü olmuş bir insan, bir şehit kızına bu muameleyi yapmaz, yapamaz" şeklinde yorum yaptı.

'UTANMASA NAMUSUMA DA LAF EDECEK'

Berberoğlu sosyal medya hesabından kendisini eleştirenlere de yanıt verdi.

Kendisine yapılan yorumların fotoğraflarını paylaşan Berberoğlu, paylaşımına şu notu ekledi:

'Benimle konuşurken önce haddini bileceksin.. Bana Karı diye hitap edemezsin..Senin gibi klavye arkasından atıp tutan sonrada kendisine Dava insani diyenlere dur bak anlatayım dava insani kim.. Ben ömrümü Bu Davaya feda ettim her seçim gece gündüz çalıştım Bu yerel secimde 3 ay boyunca Parti için çalıştım 1 nisan Mansur Yavaş başkan oldu ben asla boyun eğmedim geri adım atmadım hesaplarımi kapatmadım..

Mansur Yavaş 19 senelik iş hakkımı tazminatsız fes etti..

Mansur Yavaş 19 senelik iş hakkımı tazminatsız fes etti..Ayrıca tazminat davası açtı Onun arkasına Kemal kılıçdaroğlu Ceza davası açtı.. Şimdi Bir Anne Bir kadin olarak hala pes etmeden küsmeden Dava mi savunuyorum soruyorum sana Ey kadın..!! Senin Gerçek amacın Dava olsa davası için kendisini feda eden bir annenin yanında olurdun..

Çok seviyesiz ve çok yapmacıksınız.. Sizin egonuzun yeri değil burası eline aldığım klavye ile Kendini dava insani ilan etme benim yolumdan geç benim yaşadıklarımı yaşa önce..Şu konuşmaya bakıp sizin yorumunuza bırakıyorum.. düşünün Ne aciz insanlarla aynı yolda yürüyoruz..
Nerdeyse utanmasa benim namusuna lâf edecek saygısız..
Dinçer Bayram Sana da yazıklar olsun..'

nuray-yavas-siyasetcafe.jpg

nuray-siyasetcafe7.jpg

nuray-siyasetcafe36.jpg

nuray-siyasetcafe454.jpg

58593.jpg

58645.jpg

 

 

 

SİYASETCAFE.COM

 

 

 

 

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum