Kocasının cinsel organını ısırarak kopardı!

Kocasının cinsel organını ısırarak kopardı!

Hindistan'ın Vellore şehrinde yaşayan 45 yaşındaki bir kadın kocasının cinsel organını dişleriyle kopardı. Kocasının cinsel organına saldıran kadın cinayete teşebbüsle yargılanıyor.

Hindistan'ın Vellore şehrinde gerçekleşen olayda, Jayanthi adındaki 45 yaşındaki bir kadının, 30 Temmuz günü kocasıyla bir tiyatro gösterisine gittiği ve burada kocasını bir erkekle aldattığı ifade edildi.

Polis şefinin ifadesine göre, olay günü 45 yaşındaki kadının kocasını, tiyatro gösterisi sırasında bir erkekle aldatırken yakalandığı ve bu sırada kadının, kocasının cinsel organını dişleriyle kopardığı belirtildi.

Jayanthi adlı kadının tiyatro gösterisi sırasında kocasının yanından bir süre ayrıldığını fakat uzun süre gelmemesi sonucu kocasının kadını aramaya çıktığı ifade edildi.

Karısını, bir erkekle yakın temasta bulan kocanın kavga esnasında pantolonunun belinden düştüğü belirtildi. Bu sırada kocanın cinsel organının, karısı tarafından ısırılıp koparıldığı ve sevgilisiyle kaçtığı ifade edildi.

Bölge sakinleri yaralı kocayı hastaneye yetiştirirken, Jayanthi adlı kadının 1 Ağustos günü yakalandığı belirtildi. The Times of India tarafından, cezaevine gönderilen kadının cinayete teşebbüsle yargılanacağı ifade edildi.

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.