Kol saatinde kokain satmaya çalışan torbacılar polisine yakalandı

Kol saatinde kokain satmaya çalışan torbacılar polisine yakalandı

İstanbul'da bir aracı durduran ekipler yaptıkları incelemede sürücünün kol saatinin içerisine gizlenmiş satışa hazır kokain ele geçirdi.

İstanbul Beşiktaş İlçe Emniyet Müdürlüğü Devriye Ekipler Amirliğine bağlı motorize yunus ekipleri, bir süredir takip ettikleri uyuşturucu satıldığı düşünülen 34 VS 002 plakalı aracı Beşiktaş Levazım Mahallesi’nde durdurdu.

Polis ekipleri ardından aracın içerisindeki Vedat S. (28) ve Fırat C.’nin (27) şüpheli hareketleri üzerine araçta didik didik arama yaptı. Polis, ardından şahısların üstlerini aradı. GBT sorgularını da yapan polis ekipleri, herhangi bir olumsuzluğa rastlamadı.

 

POLİSLER ŞAŞKINA DÖNDÜ

 

Aramalar esnasında Beşiktaş polisi, sürekli olarak saatine bakan sürücü Vedat S.’nin hareketlerinden şüphelenerek kontrol etmek istedi. Bu sırada saatin çalışmadığını anlayan polis, saati alarak incelemeye başladı. Yapılan incelemede saatin arka kapağının mıknatıs yardımıyla tutturulduğunu belirleyen polis, kapağı çıkartınca şaşkına döndü.

 

kkkkk.JPG

 

Polis saatin içinde 5 parça halinde 3.5 gram kokain ele geçirdi. Araçta başka bir saat daha olduğunu gören polis, onun da aynı sistemle kapatıldığını ve içinde yine 5 parça halinde 3.5 gram kokain olduğunu belirledi. 

Gözaltına alınan araçtaki 2 kişi polis merkezine götürülürken, araç detaylı arama için otoparka çekildi. Şahıslar, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.