Kolejlilerin zirvesi renkli görüntülere sahne oldu

Kolejlilerin zirvesi renkli görüntülere sahne oldu

Bu sene 4.kez düzenlenen ve iş hayatına yön veren kuruluşları buluşturan ‘Kolejli İş Dünyası Zirvesi’ TED Ankara Koleji'nde başladı. Zirve sahnesinin konuğu ise sevilen şarkıcı Cem Adrian oldu

Kendine has yorumu, sahne duruşu ve tarzıyla müzik sahnesinin son dönemlerdeki en yetenekli isimlerinden olan Cem Adrian, Zirve sahnesinde duygu dolu anlara imza attı.  

“Sen Üzülme Ben Varım, Sensiz Saadet Neymiş? , Dostum Dostum” şarkıları ile nostalji rüzgarına çıkaran Adrian, sevenleriyle birlikte “Kimler Geldi Kimler Geçti,” şarkısını da seslendirdi. Sanatçı, “Nereye Gidiyorsun?” şarkısı ile konserin kapanışını yaptı.

Zirve, 2. gününde ise; sevilen oyuncu Nergis Kumbasar’ı ağırladı. Ankara doğumlu ve TED Ankara Kolej mezunu olan başarılı isim, güzel ve keyifli anılarının yanı sıra oyunculuk mesleği ve televizyon dünyasından da bahsetti.

Ardından Dr. Ali Mutlu Köylüoğlu, “Evrensel Temel Gelir - Türkiye Bir Şey Yapmalı” başlıklı, gelecekte insanlığı bekleyen asıl tehlikenin işsizlik olması ve bunun doğuracağı sonuçlar üzerine bir ilgi gören bir sunum gerçekleştirdi.

 

Pazar gününün bir başka değerli konuğu ise doğuştan görme engelli olan, dünyaca ünlü ressam Eşref Armağan oldu. BBC, CNN, Discovery Channel gibi dünyaca ünlü kanallarda kendisi hakkında program yapılan, görmemesine rağmen resimlerine gerçeği yansıtabilen Armağan, zirvede canlı resim performansı gerçekleştirdi.

1508667570__agl8766.jpg

 

1508667581__agl8784.jpg

 

1508667585__agl8797.jpg

 

1508667589__agl8771.jpg

 

Siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.