Konya'da askeri uçak düştü: 2 pilot şehit!

Konya'da askeri uçak düştü: 2 pilot şehit!

Konya'da askeri F-4 tipi uçağın düştüğü bildirildi. TSK, iki pilotumuzun şehit olduğunu açıkladı.

Saat 09.50 sıralarında Konya- Aksaray karayolunun 22’nci kilometresinde Ortakonak Mevkii’nde bir eğitim uçağının düştüğü ihbarı yapıldı. 


Bir askeri eğitim uçağının Ortakonak Mahallesi'ne yakın bölgede düştüğünü söyleyen Konya Valisi Muammer Erol, bir pilotun atladığını, diğer pilottan hala bilgi alınamadığını ve kazanın yaklaşık 15 dakika önce gerçekleştiğini bildirmişti.

TSK: 2 PİLOT ŞEHİT

Ancak Genelkurmay Başkanlığ'ından yapılan açıklamada, planlı eğitim uçuşu için kalkan F-4E 2020 uçağının, Konya Atış Sahasında henüz bilinmeyen bir nedenle kaza kırıma uğradığı, 2 pilotun şehit olduğu bildirildi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.