Konya'da komşular birbirine girdi: 3 çocuk 1 kadın yaralandı

Konya'da komşular birbirine girdi: 3 çocuk 1 kadın yaralandı

İki husumetli komşu Konya’yı birbirine kattı. Kavgada Müslüm R., bacağından bıçaklandı, Yılmaz T. de tüfekten çıkan saçmalar sonucu yaralandı. O sırada sokakta oynayan 3 çocuk ile 1 kadın da saçmaların hedefi oldu.

Olay, bugün saat 11.30 sıralarında Konya merkez Karatay ilçesi Tatlıcak Mahallesi Kiremit Sokak’ta meydana geldi. Aynı mahallede oturan ve aralarında husumet bulunan iki komşu Müslüm R. ve Yılmaz T., sokakta karşılaşıp tartışmaya başladı.

 

Kısa bir süre sonra tartışmanın kavgaya dönüşmesi Yılmaz T., Müslüm R.'yi bacağından bıçakladı. Müslüm R. de tüfekle rastgele ateş açtı.

 

ÇOCUKLAR HAFİF ŞEKİLDE YARALANDI

Vücudunun çeşitli yerlerine saçmalar isabet eden Yılmaz T. ile o sırada sokakta oynayan çocuklarının başında duran Dürdane Düşünme, oğulları Yiğit (7) ve Yaşar Düşünme (9 ) ile yeğeni Ömür Can Toklu (7), saçmaların vücutlarını sıyırması sonucu hafif şekilde yaralandı.

 

 

İhbar üzerine çağrılan ambulanslarla kentteki çeşitli hastanelere kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu ve tedavilerinin ardından taburcu edileceği açıklandı. Şüphelilerin de tedavileri tamamlandıktan sonra gözaltına alınacağı bilgisine ulaşıldı. Soruşturma sürüyor.

 

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.