Konya'da skandal görüntü! Süt fabrikası çalışanı kazana girip banyo yaptı

Konya'da skandal görüntü! Süt fabrikası çalışanı kazana girip banyo yaptı

Konya'da üretim yapan bir süt fabrikasında, bir çalışanın kazana girerek süt banyosu yaptığı anlar sosyal medyada infial yarattı.

Konya'da üretim yapan bir süt fabrikasında çekilen skandal görüntüler, sosyal medya paylaşımı ile ortaya çıktı. Bir fabrika çalışanın, içerisine girdiği kazanda süt banyosu yaptığı anların yer aldığı görüntüler, insan sağlığıyla nasıl oynandığını gözler önüne serdi.

Fabrika çalışanının süt banyosu yaptığı o anlar, yine fabrikanın bir başka çalışanı tarafından kayıt altına alınırken, görüntüler, sosyal medya uygulaması olan TikTok üzerinden 'ugurrturgut' isimli bir hesaptan yayınlandı.

 

KAZANA ÇIPLAK GİRDİ

 

Kemal Sunal'ın Sakar Şakir isimli filminin bir sahnesinde 'Marmara Kazım' karakterinin replikleriyle yayınlanan görüntülerde, fabrika çalışanının kazana çıplak bir şekilde girdiği görüldü.

 

 

BAKANLIKTAN AÇIKLAMA

 

Skandal görüntülerin ardından sosyal medya üzerinden açıklama yapan Tarım ve Orman Bakanlığı, "Konya'daki bir süt üretim tesisinde olduğu ileri sürülen halk sağlığını ve gıda güvenliğini hiçe sayan görüntüler üzerine söz konusu işletmeye ekiplerimiz ivedilikle yönlendirilmiştir. Gelişmeler, kamuoyu ile paylaşılacaktır" ifadelerini kullandı.

 

İŞİNE SON VERİLDİ

 

Olayın yaşandığı firmadan konuya ilişkin açıklama geldi. Firma, videodaki şahsın iş akdinin iptal edildiğini ve gerekli yasal işlemleri başlattığını duyurdu.

 

Açıklamanın devamında şu ifadelere yer verildi:

 

"Temel hedefi itibarsızlaştırma olan, elemanımız tarafından bilgimiz dışında çekilip çeşitli sosyal medya platformlarında paylaşılmış görüntüler ve yapılan eylem bizleri de üzmüş olup kesinlikle kabul edilmesi mümkün değildir. İlgili şahsın iş ahdi iptal edilmiş olup, hakkında gerekli yasal işlem ve incelemeler başlatılmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum