Konya'da yeni doğan bebeği poşetleyip bagaja bıraktılar

Konya'da yeni doğan bebeği poşetleyip bagaja bıraktılar

Konya’nın Karatay ilçesinde, park halindeki bir aracın bagaj kapağı üzerinde, poşetin içinde yeni doğmuş bir bebek olduğu fark edildi.

Konya'nın Karatay ilçesinde yaşanan olay insanlık ölmüş dedirtti. Sabah saatlerinde Tatlıcak Mahallesi Defne Sokak’ta park halindeki bir aracın bagaj kapağı üzerinde poşete konulmuş bir kız bebek bulundu.

Bebeği gören mahalleli polislere haber verdi. Olay yerine sağlık ve polis ekipleri intikal etti. tedavi alınan bebek, ambulansla Konya Şehir Hastanesi’ne götürüldü. Yapılan ilk tetkiklerde bebeğin hipotermi olduğu anlaşıldı.


DOKTOR AÇIKLAMA YAPTI


Bebeği muayene eden Dr. Ramazan Keçeci, “Miadında doğduğunu tahmin ettiğimiz bebeğimiz geldiğinde tabi biraz da hipotermiye maruz kalmıştı ve uygunsuz koşullarda göbeği bağlanmıştı. Biz gerekli ilk müdahaleleri yaptıktan sonra bebeğimizi muayene ettik. Şu an sağlığı, geldiğine göre daha iyi durumda. Tabi birtakım incelemeler yapacağız ve tetkikler planlayacağız. Sonrasında inşallah sosyal hizmetlerle de görüşüp bebeğimizi daha sağlıklı bir yuvaya kavuşmasını sağlayacağız. Şu an için bebeğimiz iyi, vücut ısısı normale geldi ve beslenebiliyor ama şu an için ekstra çok fazla bir tedaviye ihtiyacı yok gözüküyor bebeğimizin” dedi.


Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.