Konyalı genç 'Virüs getiriyorsunuz' diyerek Afgan genci bıçakladı

Konyalı genç 'Virüs getiriyorsunuz' diyerek Afgan genci bıçakladı

Konya'da bir genç, Afgan uyruklu bir şahsı, ''Siz buraya koronavirüs mü getiriyorsunuz?'' diyerek bıçakladı.

Konya'nın Beyşehir ilçesinde yaşayan ve psikolojik sorunları olduğu söylenen bir genç, göl kenarında balık tutan Afgan uyruklu bir şahsı, ''Siz buraya koronavirüs mü getiriyorsunuz?'' diyerek bıçakladı.

Alınan bilgiye göre, Beyşehir Köprübaşı mevkisinde Afgan uyruklu Habibullah, arkadaşı ile birlikte göl kenarında balık tuttuğu sırada yanına yaklaşan U.G. ile 'Siz buraya koronavirüs mü getiriyorsunuz?' diye tartışmaya başladı.

Tartışmanın ardından U.G, cebinden çıkardığı bıçakla, Afgan uyruklu Habibullah'a saldırarak vücudunun çeşitli yerlerinden yaraladı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Durumu ağır olan Habibullah, Beyşehir Devlet Hastanesine kaldırıldı. Acil serviste ilk müdahalesinin ardından Meram Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi.


PSİKOLOJİK SORUNLARI OLDUĞU İDDİA EDİLDİ


Polis ekiplerince gözaltına alınan U.G'nin psikolojik sorunları olduğu iddia edildi. Habibullah'ın yanındaki ismi öğrenilmeyen arkadaşı da emniyetteki ifadesinde, Konyalı gencin "Siz buraya koronavirüs mü getiriyorsunuz?" diye bağırarak bıçakla saldırdığını söyledi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.



siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.