Köpeğe tecavüz eden adam hakkında flaş gelişme

Köpeğe tecavüz eden adam hakkında flaş gelişme

Kocaeli’nin Gebze İlçesi’nde caminin karşısında bulunan boş bir arazide köpeğe tecavüz ederken yakalanan yaşlı adam hakkında flaş bir gelişme yaşandı. İşte haberin ayrıntıları;

Yaşlı adam, bahçelik alanda köpeğe tecavüz ederken yakalandı. Görüntülerin sosyal medyada paylaşılmasının üzerine hayvanseverler ve tüm Türkiye ayaklandı.

İLGİLİ KURUMLARA ŞİKAYET MAİLLERİ ATILDI

Anadolu Hayvan Hakları Federasyonu tarafından görüntülerle ilgili yapılan açıklamada, "Sosyal medyada gezmekte olan görüntülerde şahsın hayvana tecavüz ettiği, suç üstü yakalandığı, zavallı hayvana bilerek acı ve ızdırap verdiği, yaşam hakkına kastettiği açıkça görülmektedir. Gelen duyumlar arasında olayın, Kocaeli Gebze Eskihisar Mahallesi'nde gerçekleştiği duyumları bulunmaktadır. Bu şahsın tespit edilerek gerekli cezayı alması için verilen şikayet dilekçesini verilen adreslere göndermeliyiz" denildi.

Yaşanan vahşi olayın ardından köpeğe tecavüz eden yaşlı adamın gerekli cezayı alması için ilgili kurumlara şikayet mailleri atıldı.

GÖZALTINA ALINDI

Köpeğe tecavüz eden kişi ile ilgili incelemede bulunan polis, görüntülerdeki şüpheliyi tespit etti. Darıca Abdi İpekçi Mahallesi’nde oturan 82 yaşındaki N.C. gözaltına alındı. N.C. ifadesi alınmak üzere Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.