Köprüden kaçak geçen hem ceza yiyecek, hem geri dönecek

Köprüden kaçak geçen hem ceza yiyecek, hem geri dönecek

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı açıkladı. 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nden kaçak geçenler, hem ceza ödeyecek hem de köprüden önceki son çıkıştan geri döndürülecek.

Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Senegal'in başkenti Dakar'da Türk basın mensuplarıyla bir araya geldi. Bir gazetecinin 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nden kaçak geçen kamyon ve otobüslere ilişkin bir sorusu üzerine Bakan Arslan, gece geç saatlerde yasak olmasına rağmen 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nden kaçak geçen kamyon ve otobüs sürücülerini uyardıklarını bildirerek, "İstanbul Valiliği ile konuştuk. Buradan kaçak geçenler köprüden önceki son çıkış noktalarından döndürülecek. Hem ceza yiyecekler hem de geri gidecekler” dedi.

Bakan Arslan, sürücülerin kurallara uymasının önemli olduğunu anımsatarak, "Sürücüler gelen cezalarla mağdur olmasınlar. Hem ceza yiyecekler hem de mağduriyet yaşanacak. Bir kural konulmuşsa herkes lütfen uysun, kimsenin mağdur olmasını istemiyoruz” dedi.

-“İLK METRO HATTINI 2019’DA AÇMAYI PLANLIYORUZ"-

Yeni Havalimanı bağlantı yolları hakkında da bilgi veren Arslan, "Havalimanına ilk metro hattını 2019’da açmayı planlıyoruz. Atatürk Havalimanı’na 60 milyon yolcu taşıyoruz. Oraya iki yol bağlantısı var, E-5 ve sahil yolu. Yeni Havalimanı’na ise 5 yol bağlantımız olacak. Korkulacak bir durum yok. Toplu taşıma servisleri de hızla devreye alınacak” açıklamasında bulundu.

-“AVRASYA’DAN GÜNLÜK ORTALAMA ARAÇ GEÇİŞİ 49 BİN SEVİYELERİNDE”-

Avrasya Tüneli’nin birinci yılını doldurmak üzere olduğunu belirten Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan, “Avrasya’dan şu anda günlük ortalama araç geçişi 49 bin seviyelerinde. Geçen yıl 20 bin ile başlamıştık ancak yıl başına kadar ücretsiz taşıma yapmıştık. Şu anda 48 bini geçtik” dedi.

Siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.