Koray Aydın'dan Akşener'e rica! 'Beni Trabzon'a sokmazlar, yine Ankara'dan aday yapın'

Koray Aydın'dan Akşener'e rica! 'Beni Trabzon'a sokmazlar, yine Ankara'dan aday yapın'

Altılı Masa'nın HDP ile ittifak kararı almasının ardından İYİ Parti'de adeta deprem yaşandı. İstanbul Milletvekili Yavuz Ağıralioğlu'nun istifasını vermesinin ardından teşkilatlardaki ülkücü kökenli isimler de istifalarını bir bir açıklamaya başladı.

Yedili koalisyonda HDP-CHP’nin anlaşmaya varması üzerine TBMM’de düzenlediği basın toplantısında, masada kendilerine pusu kurulduğunu söyleyerek siyaset gündemine oturan Ağıralioğlu dün partisinden istifa etti.

İstifa dilekçesini partisine sunan Yavuz Ağıralioğlu, “Gördüğüm lüzum üzerine İYİ Parti üyelimden istifa ediyorum” ifadelerini kullandı.

 

TÜM GÖZLER KORAY AYDIN’DA

 

HDP ile seçim işbirliğine dair Altılı Masa’ya en sert mesajları veren İYİ Parti Milletvekili Koray Aydın, yakın zamanda HDP ile ilgili verdiği mesajlar yeniden gündeme geldi.

Geçtiğimiz aylarda CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin’in katıldığı programda HDP’ye yönelik “O zaman seçime sokmayın kardeşim. Böyle bir şey olabilir mi? O zaman milli irade nerede kaldı. Bu seçmen yarın nasıl oy verecek kendi partisine. Elbette HDP’ye bakanlık verilebilir, her partiye verilebilir.” ifadelerine Koray Aydın çok sert bir cevap vermişti.

 

“İYİ PARTİ’NİN OLDUĞU YERDE HDP OLAMAZ”

 

Aydın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “HDP, Millet İttifakı’nın ve Altılı Masa’nın bir parçası değildir; olmayacaktır!  İYİ Parti’nin olduğu yerde HDP olmaz, HDP’nin olduğu yerde İYİ Parti olmaz; olmayacaktır! Asılsız varsayımlar ve sorumsuz beyanlar, Millet İttifakı ruhunu zedeler ve sadece rakip ittifaka hizmet eder!” ifadelerini kullanmıştı.

 

kkk-010.JPGkk-019.JPGk-002.JPG

 

“BENİ TRABZON’A SOKMAZLAR”

 

Bu dönem adı Trabzon milletvekilliği için düşünülen Koray Aydın’ın, İYİ Parti’nin HDP ile ittifaka razı olmasının ardından takınacağı tutum merak ediliyordu. Aydın’ın Akşener’e giderek “Beni Trabzon’a göndermeyin. Sokağa çıkarmazlar, linç ederler. Beni Ankara’dan aday gösterin” dediği öğrenildi.


Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.