Koray Aydın'ı istifaya davet etti

Koray Aydın'ı istifaya davet etti

Muhafazakar Yükseliş Parti Lideri Ahmet Yılmaz sürpriz bir çıkış yaparak Koray Aydın’a dikkat çeken bir çağrıda bulundu. İşte ayrıntılar;

Muhafazakar Yükseliş Partisi (MYP) Genel Başkanı Ahmet Reyiz Yılmaz, İyi Parti’nin en önemli isimlerinden eski MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın’a çağrıda bulundu.

İyi Parti Kurucular Kurulu ve Teşkilatlardan sorumlu Genel Başkan Yardımcısı görevini yürüten Koray Aydın’a çağrıda bulunan MYP lideri Yılmaz, yeni katıldığı partiden istifa ederek yeniden Milliyetçi Hareket Partisi’ne geçmesi gerektiğini ifade etti.

İyi Parti Kurucularından Koray Aydın’ın Meral Akşener’den ayrılması gerektiğini, İyi Parti’nin çalışmalarından hayır çıkmayacağını ifade eden MYP Genel Başkanı Ahmet Yılmaz, “Koray Aydın bana göre istifa edip MHP içinde mücadeleye devam etmelidir. Kendi ağırlığı ve karizmasını gölge de bırakacak bu yeni oluşum hareketinden istifa etmelidir. Taş yerinde ağırdır.

İşte MYP lideri Ahmet Yılmaz’ın yaptığı yazılı açıklamasının devamı;

“Koray Aydın’ın  mevcut muhalif hareketle oluşan parti içerisinde kalması halinde tüm cazibesini kaybedeceğini ifade eden Reyiz Yılmaz, “Koray Aydın’ın katılımı ile teşkilatlanma süreci yakalayan yeni yapı daha partileşmenin ilk resminde art niyetli bir görüntü vermiştir. Sayın Aydın’ı istifaya davet ediyor ve MHP içinde kaldığı yerden mücadelesine devam etmesini arzu ediyorum. Umarım bu yanlıştan kendisi daha fazla yıpranmadan dönerek başından beri kuruluşunda yer aldığı ülkücü hareketi hak ettiği noktaya taşımak için gerekli çabayı gösterir.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum