Korkunç iddia! Devlet hastanesi teknikeri baygın hastaya c.nsel tacizde bulundu.

Korkunç iddia! Devlet hastanesi teknikeri baygın hastaya c.nsel tacizde bulundu.

Korkunç iddia hakkında CHP Milletvekili tarafından yapılan açıklama konunun gündeme taşınmasına ve cevap aranmasına sebep oldu.

 

Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç olayı Sağlık Bakanı’na sorduğunu bildirdi. Kahramanmaraş Elbistan Devlet hastanesinde yaşandığı iddia edilen baygın hastaya c.insel taciz olayı ile ilgili CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak konunun takipçisi olduğunu ve aydınlatılması gerektiğini bildirdi.

 

Elbistan Devlet hastanesinde bir anestezi teknikerinin ameliyattan çıkan ve baygın olan hastaya c.insel tacizde bulunduğu iddiası üzerine CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç aşağıdaki açıklamayı sosyal medya hesabından yaptı.

Ali Öztuç’un paylaştığı açıklama şöyle:

İddia 1- Elbistan Devlet Hastanesinde bir anestezi teknikeri, ameliyattan çıkan bir hastaya, hasta baygınken c.insel tacizde bulundu mu? Başhekim soruşturma açarak teknikeri görevden uzaklaştırdı mı? Sağlık bakanına sordum yanıt bekliyorum.

 

İddia 2- Aynı hastanede iki görevli gece saatlerinde bilgi işlem odasında p.rno film izledi mi? İzlerken dağıtım kesilmediği için yayın, film tüm hastanedeki ekranlarda görüldü mü? Soruşturma açıldı mı? İddia 3- Bu skandalla üzerine soruşturma başlatan Başhekim istifa etti mi? Ettiyse açıklaması ne oldu?

 

Korkunç iddia hakkında CHP Milletvekili tarafından yapılan açıklama konunun gündeme taşınmasına ve cevap aranmasına sebep oldu. Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç olayı Sağlık Bakanı’na sorduğunu bildirdi.

 

twitler-ic.JPG

 

Güncelleme 05.09.2019 Saat; 23.35

İddialar üzerine Elbistan Devlet Hastanesi bir açıklama yaptı ;

Bazı sosyal medya mecralarında yer alan “Elbistan Devlet Hastanesi’nde bir hastaya cinsel taciz iddiası” konusunda açıklama yapma gerekliliği hâsıl olmuştur.

Temmuz ayında hastanemizde ameliyat olan bir kadın hastamız, görevli anestezi teknisyeni tarafından tacize uğradığını iddia ederek polise başvurmuş ve şikayetçi olmuştur. 

Aynı gün hastanemiz idaresi tarafından da adli soruşturmaya ek olarak idari soruşturma başlatılmış olup ilgili anestezi teknisyeni personel soruşturmanın salahiyeti açısından personel hastanedeki görevinden uzaklaştırılmıştır. 

Olayla ilgili Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen adli süreç ve tarafımızdan yürütülen idari soruşturma süreci devam etmektedir.

Elbistan Devlet Hastanesi olarak tüm birimlerimizle Elbistan ve yöre halkına hak ettikleri kaliteli sağlık hizmetini sunabilmek için 7/24 büyük bir özveri ile çalışmaktayız. Yaşanan bu münferit olayla ilgili devam eden adli ve idari soruşturmalar neticesinde suç tespit edilirse gerekli her cezanın uygulanacağından kimsenin şüphesi olmaması gerektiğini bir kez daha tekrarlamak isteriz.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

 

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.