Korkunç olay! Hamile kadını köpekler parçaladı

Korkunç olay! Hamile kadını köpekler parçaladı

Fransa'da yaşayan 29 yaşındaki Elisa Pilarski, isimli kadın köpekleriyle ormanda gezdiği sırada avcı köpeklerinin saldırısına uğradı. Hamile olduğu öğrenilen genç kadın, hayatını kaybetti.

Fransa'nın kuzeyindeki Villiers- Cotterêts şehri yakınlarında dünyayı dehşete düşüren bir olay yaşandı. Altı aylık hamile olan Elisa Pilarski, köpeklerini gezdirmek için yürüyüşe çıktı.

 

Köpekleriyle ormanda gezen 29 yaşındaki Pilarski, ölüme doğru yürüdüğünden habersizdi. Etraftaki bir grup avcı da köpekleriyle avlanıyordu.

Avcı köpekleri kısa süre içinde Pilarski ve hayvanlarının etrafını sardı. Pilarski'nin erkek arkadaşı Christophe Lucien Joseph, avcı köpeklerinin kadını vücudunun her yerinden ısırdığını açıkladı.

Fransız BFM kanalına konuşan Joseph, Cumartesi öğleden sonra Retz Ormanı'na ulaştığında köpeklerin inleme seslerini takip ederek Elisa Pilarski'yi bulduğunu söyledi.

 

Sevgilisinin çıplak olduğunu ve kendi köpeklerinin cesedin başında beklediğini belirten Joseph, hamile kadının karnını önce bir ağaç kütüğü sandığını aktardı.

 

Joseph'in verdiği bilgiye göre, Pilarski'nin cesedinin bulunduğu bölgede 30 kadar köpek vardı. 'Hound' cinsi avcı köpeklerinin yaraladığı kadın, kocası onu bulduğunda hayatını kaybetmişti.

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.