Korona’dan sonraki yeni dünya düzeni nasıl olacak?

Korona’dan sonraki yeni dünya düzeni nasıl olacak?

DSÖ’nün “Pandemi” olarak açıkladığı Covid-19 salgını tüm dünyayı etkisi altına alırken, salgın sonrasında nasıl bir dünya olacağı tartışılıyor. Corona virüs salgınının yeni dünya yaratmak için kurgulandığı fikri gittikçe kabul görmeye başladı.

Dünya Koronavirüs ile mücadele ederken bazı bilim adamları ve teorisyenler bunun bir “aldatmaca” olduğunu ısrarla savunmaya devam ediyor.

Asıl amacın, insanlara korku aşılayarak onları evlere kapatmak ve bunun için de kroronavirüs tehdidini oldukça yaygınlaştırmak olduğu yönünde görüşler var.

Sanal para, cip takılmış insanlar ve sanal bir dünya yaratmanın ilk adımı olarak koronavirüs (Covid-19) salgınının kullanıldığı iddia ediliyor.

 

YENİ DÜNYA DÜZENİ NASIL OLACAK

Bu görüşü savunanların başında Dr. Ramazan Kurtoğlu geliyor.

 

SENTETİK İNSAN PROJESİ

Kurtoğlu, koronavirüs hakkında şunları söylüyor:

Koronavirüs/Kovit-19 tam manasıyla bir biyolojik savaş unsurudur. Biyolojik savaşı sadece “ölen insan sayısına”indirgeyen bilmiş cahillerin dünyadan haberi yok. Virüs/korku imparatorluğu üzerinden sanal para-Lego din-sentetik insan projesi hızlandırılıyor. Psiko yıkım ve teslimiyet...

 

MABETLER BOŞALACAK

Kovit-19 sonrası; semavi ve felsefi dinlerin mabetleri boşalıyor. Nakit para kullanmayın,aşısı ve çaresi şimdilik yok deniyor. Çin ve küresel ekonomiye şimdiden 5 trilyon dolar vuruyor ama “biyolojik savaş değil”miş. Hepsi niçin ve neye hazırlık?” Her şeyin sanalına”davet tesadüf mü!?

Kurtoğlu’nun görüşleri böyle.

 

Siyasetcafe yazarları da bu konuda benzer görüşleri içeren makaleler yazdılar.

 

Korona salgını gösterdi ki, yeni dünya düzeninde bugüne kadar alışkın olduğumuz yaşam tarzı yerine yeni bir sistem oluşacak.

 

SAĞLIK, GIDA, BİLİM VE TEKNOLOJİ

 

Kurtoğlu, bugün yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"İki aydır Tv lerde Türk Milletini “el yıkama veya ulusüstü ilaç şirketlerinin küresel tetikçisinin ,DSÖ nün ağzıyla konuşarak oyalıyorlar.Farklı analizlere “komplo” diyorlar.Savaşı sağlık ,gıda ve ekonomide bilim ve teknolji kazanacak.Dünyada Korona dışında ne oluyor bir bakın.”

 

Bütün bu açıklamalardan ve benzeri görüşler ile dünyanın içinde bulunduğu çaresizlikte çıkan sonuç ise, Bilim ve teknolojinin ne kadar önemli olduğu gerçeği.

 

Bilim ve aklı reddeden tarikatlar yok olacak

Mürit toplamak ve servet edinmek dışında topluma bir faydası olmayan tarikat ve cemaatlerin yeni dünya düzeninde yeri olmayacak.

Aklı kabul etmeyen, okula gitmediği ve diploma almadığı için şükür eden, bilimsel eğitim yerine hurafelere dayalı medrese eğitimini tercih eden tarikat ve cemaatlerin yeni dünya düzeninde yerleri olmayacak.

Korona salgını bir daha gösterdi ki, toplumlar ürettikleri kadar gelişiyorlar.

Kendi gıdasını ve teknolojisini üretemeyen, sağlık sistemini herkese hizmet edecek kadar geliştirmeyen toplumların gelişmesi mümkün değil.

Bu üretimler ise, bilimsel ve milli eğitimle olur.

Çağ dışı, tasavvuf ve medrese eğitimi ile ne gıda ne de teknoloji üretmeniz mümkün değil.

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN LÜTFEN

 

siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum