Koronavirüsü yeni tip bir biyolojik silah mı? 4. sanayi devrimine hazırlık mı yapılıyor?

Koronavirüsü yeni tip bir biyolojik silah mı? 4. sanayi devrimine hazırlık mı yapılıyor?

Araştırmacı yazar Abdullah Çiftçi, Çin'in Wuhan kentinde başlayıp kısa zamanda dünyanın birçok ülkesinde paniğe neden olan corona virüsü (COVID-19) ile ilgili çok çarpıcı iddialarda bulundu.

Çin'in Wuhan kentinde başlayıp kısa zamanda dünyanın birçok ülkesinde paniğe neden olan corona virüsü (COVID-19) binlerce can aldı.

Virüsün asıl kaynağı hakkında çeşitli iddialar döndü dolaştı.

Yarasa çorbasından geçtiği de iddia edildi, biyolojik bir silah olduğu da.

Araştırmacı yazar Abdullah Çiftçi, 2016 yılından beri bir virüs saldırısının olacağını iddia ediyordu.

Çiftçi, bu salgının 4. sanayi devrimine hazırlık amaçlı ortaya atıldığını, insanların evlere kapatılmak istendiğini, para hayatımızdan çıkarılmak istendiğini ve bütün ihtiyaçların eğitim de dahil olmak üzere evden ve bilgisayar ortamından yürütülmesini istendiğini iddia etti.

 

Dünya için sosyal bir deney yapıldığını söyleyen Çiftçi şunları söyledi:

 

'21. yüzyıl dijital topluma geçmek için şuan herkesi eve kapatıp 4. sanayi devrimini test ediyorlar. Örnek vereyim. 4. sanayi devriminin parası elektronik paradır. Şuan kağıt paralarda virüs var kullanmayın algısı yaratılıyor. Nakit kullanılması uzaklaştırılıyor.

Bir diğer nokta ise Robotlar. Robotlar salgından sonra iyice hayatımıza girdi. Çin'de robotların çalıştığı fabrikalar, hastaneler halen açık. Teslimatları bile robotlar yapıyor.

4. sanayi devrimi dijital toplumunda Eğitim de onliene olacak. Şuan İngiltere, İtalya ve Türkiye'de bile başladı bu sistem.

Ne Amerika Çin'e saldırdı, ne Çin Amerika'ya saldırdı. Burada bir toplum test ediliyor. Beyaz Saray'da bile virüsü göreceğiz. 

Korona 150 ülkede görülecek. Bu da minimum rakam. Bunun üzerine Dünya Sağlık Örgütü Ulus devletlerini yetersiz konuma düşürecek ve bir toplantı yapacak. 

Dünya Sağlık Örgütü biyometrik çip tavsiye edecek bu sürecin sonunda.

Bu çipi deri altına takacaklar. Böyle bir hazırlık şuan yapılıyor.

 

 

 

Siyasetcafe.com

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.