Kraliçe Elizabeth'in öleceğini bilen kahinden dünyayı birbirine katan tweet! Tarih verdi: 'Alevler içinde kalacak'

Kraliçe Elizabeth'in öleceğini bilen kahinden dünyayı birbirine katan tweet! Tarih verdi: 'Alevler içinde kalacak'

Sosyal medya, İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'in ölümüyle ilgili bir paylaşımı konuşuyor. Twitter'da bir kullanıcı aylar öncesinde yaptığı paylaşımda 2. Elizabeth'in ölüm tarihini bildi.

İngiltere Kraliçesi 2. Elizabeth'in ölüm tarihine dair aylar önce yaptığı paylaşımla herkesi şaşırtan bir Twitter kullanıcısının, diğer paylaşımları gündem oldu. Yeni kehanetlerde bulunan hesap, herkesi şok etti.

İngiltere Kraliçesi İkinci Elizabeth 96 yaşında yaşamını yitirdi. Kraliçe'nin ölümünün ardından 73 yaşındaki oğlu Charles tahta geçerek İngiltere Kralı oldu.

Buckingham Sarayı tarafından açıklamada, “Kraliçe bu öğleden sonra Balmoral’da huzur içinde öldü. Kral ve Kraliçe Eş bu akşam Balmoral’da kalacak ve yarın Londra’ya dönecek” ifadesi kullanıldı.

Kraliçe'nin ölümünün ardından İngiltere'de 10 günlük yas ilan edildi.

Ancak sosyal medyada bir tweet olay yarattı.

 

AYLAR ÖNCESİNDEN BİLDİ

 

Aylar öncesinden yapılan bir paylaşımda Kraliçe'nin 8 Eylül 2022'de öleceğini söyleyen Twitter kullanıcısı gündem oldu. Kraliçe'nin ölüm tarihini günü gününe bilen Twitter hesabı herkesi şok ederken yeni paylaşımlar da geldi.

"@aidemleoxide" isimli Twitter hesabından 25 Mayıs 2022'de de, "17 Mart 2062'de dünya tamamen alevler içinde kalacak." iddiası paylaşıldı. Twitter hesabının son iddiaları ise bir ABD eski başkanıyla ilgili oldu.

Hesaptan, "18 Kasım 2022'de eski bir ABD başkanını etkileyen büyük bir dünya duyurusu yapılacak." paylaşımı yapıldı. Ardından da "Ben peygamber değilim. Ben tanrı değilim. Ne de makine. Ben sadece fantastik teknolojiye sahip bir insanım." açıklaması yapıldı.

 

KRAL CHARLES'IN ÖLECEĞİ TARİHİ DE İDDİA ETTİ

 

Öte yandan bir Twitter hesabı daha Kraliçe'nin 8 Eylül 2022'de öleceğini söylemiş ve günü gününe bilmişti. Aynı hesaptan Kral Charles'ın da 28 Mart 2026'da vefat edeceği de yazılmıştı.

Tweet'in viral olmasının ardından, twitter kullanıcısı hesabını gizliye alıp profilindeki fotoğrafı da kaldırdı.


Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.