Kripto FETÖ'cüler saldırıya geçti! Hedef Amiral Yaycı

Kripto FETÖ'cüler saldırıya geçti! Hedef Amiral Yaycı

Koronavirüsü fırsata çevirmeye çalışan FETÖ'cüler şimdi de Deniz Kuvvetleri Kurmay Başkanı Tümamiral Cihat Yaycı'ya yönelik iftiralarına hız verdi.

Deniz Kuvvetleri Kurmay Başkanı Tümamiral Cihat Yaycı, bir süredir FETÖ'cülerin saldırılarına maruz kalıyor. Koronavirüs salgınının yarattığı olağanüstü durumu da fırsata çevirmeye çalışan FETÖ'cüler, bugünlerde Yaycı'ya yönelik iftiralarına hız verdiler.

Tümamiral Cihat Yaycı, gerek akademik çalışmaları gerekse Donanma'daki FETÖ'cülere yönelik etkin mücadelesi ile son yılların en dikkat çeken komutanlarından oldu. Libya ile 27 Kasım 2019'da imzalanan 'Deniz Yetki Alanlarının Sınırlandırılmasına İlişkin Mutabakat Muhtırası'nın da mimarı olarak gösterilen Amiral Yaycı, Doğu Akdeniz'in yanında son çıkardığı 'Yunanistan Talepleri-Ege Sorunları' adlı kitabıyla da ezber bozdu. Yaycı'nın bilimsel gerçeklerle ortaya koyduğu ve uluslararası arenada Türkiye'nin elini güçlendiren çalışmaları, başta Ege ve Doğu Akdeniz'de çıkarı olan küresel güçler ile bunların piyonu FETÖ'cüleri rahatsız etti. Amiral Yaycı, FETÖMETRE ile Donanma'daki kriptolara göz açtırmazken, bu süreçte bütün okları da üzerine çekti. Şimdilerde FETÖ'cülerin tek bir çabası var: Amiral Yaycı'yı itibarsızlaştırmak.

 

FETÖ'CÜLER SİSTEMATİK OLARAK SALDIRIYOR

 

Deniz Kuvvetleri Kurmay Başkanı Tümamiral Cihat Yaycı, hem Yunan sözcülerinin hem de firari FETÖ'cülerin açık hedefi durumunda. Yunan basını neredeyse her hafta Cihat Yaycı ve tezlerine yönelik hakaretler içeren haberler üretirken, firari FETÖ'cüler sosyal medya hesapları üzerinden pek çok yalan yayıyor. Aydınlık'ın yaptığı bir incelemeye göre, FETÖ'cüler tarafından sahte isimlerle yönetilen 30'un üzerinde hesap, sistematik olarak Yaycı'ya saldırıyor. Uydurdukları yalanlar içinde "Deniz Kuvvetleri'nin en parlak personeli suçsuz yere gönderildi" gibi iddiaların yanında, "Ünlü bir amiralin istifa ettiğini/ettirildiğini duyarsanız şaşırmayın", "Akar Yaycı geriliminde Erdoğan'ın tercihi amiral oldu" gibi Donanma'yı karıştırmaya çalıştıkları da görülüyor.

 

BAŞKA KOMUTANLARDA HEDEF ALINIYOR

 

Benzer saldırıların yalnızca Amiral Cihat Yaycı'ya yönelik olmadığı, Türk Silahlı Kuvvetleri içinde FETÖ'yle mücadelede başarı gösteren tüm komutanların hedef alındığı da biliniyor. Bu süreçte FETÖ'nün itibarsızlaştırma kampanyasını kriptolar aracılığıyla da yürütebileceği değerlendiriliyor.

 

 

korona-haberleri-icerik.jpg

y-002.jpg

siyasetcafe.png

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.