Küçük Hayaller Festivali sınırları zorlayacak

Küçük Hayaller Festivali sınırları zorlayacak

Bu yıl 21-22 Eylül tarihlerinde Adenpark Göktürk’te gerçekleşecek olan ‘Küçük Hayaller Festivali’, hayalperest çocuklara unutamayacakları iki gün yaşatmaya hazırlanıyor.

Bu yıl ilk kez gerçekleşecek olan hayalperest çocukların festivalinde toplamda 100 etkinlikle çocuklar, iki gün boyunca eğlencenin sınırlarını aşacak.

 

Çocukların hayal güçlerini geliştirmeyi amaçlayan festival, çocukların oyun alanlarıyla ve sahne şovlarıyla doğanın ve eğlencenin sınırlarını aşmalarını sağlayacak. Festivalin etkinlik programında çocuklar, yer alan nitelikli atölyeler ile sanatsal yeteneklerini ve el işi becerilerini geliştirecek.

 

 

70 FARKLI NİTELİKLİ ATÖLYE

 

Her yaştan çocuğa hitap eden ve çocukların eğlenirken öğreneceği festivalin atölye programında; çocukların yaratıcılıklarını geliştirebileceği Lego yapımı atölyesi, sanatsal faaliyetlerine katkı sağlayacak müzik, dans ve drama atölyeleri, spor alışkanlığı kazandıracak koşu, kickboks ve penaltı atölyeleri, el işi becerilerini geliştirecek cam mozaik boyama ve takı atölyeleri, hayallerindeki mesleği keşfedebilecekleri robotik kodlama ve bilimsel deney atölyeleriyle birlikte çocukların doğa yaşamını deneyimleyeceği çiçek dikimi ve pony at çiftliği atölyeleri yer alıyor.

15 FARKLI SAHNE PERFORMANSI

 

Atölyelerin yanı sıra festivalde birçok canlı müzik ve sahne performansı da yer alacak. Festival programında en dikkat çeken etkinlik; Beste Açar ve oğlu Rüzgar Haravon’un ilk kez sahne alması olacak. Anne oğul festival sahnesinde Kayahan şarkılarıyla birlikte çocuk şarkılarını seslendirecek. Tan Sağtürk Akademi öğrencileri ise canlı müzik performansı sergilerken Sevilay ve Umut Oğuz’un tiyatro oyunları festival sahnesinde sergilenecek. Programda yer alan diğer gösteriler arasında; jimnastik, sihirbazlık ve çeşitli sirk şovları yer alacak.

 

 

EBEVEYNLERE ÖZEL PROGRAM

İki gün boyunca çocukların eğlence sınırlarını aşacağı festivalde ebeveynler için çocuk gelişimine yönelik 15 farklı söyleşi ve atölyeler yer alacak.

 

Festival, Nesin Vakfı ile sosyal sorumluluk projesi de gerçekleştirecek. Nesin Vakfı, çocukların hayal gücü ve emek ile üretecekleri seramik standı ve Nesin Yayınevi kitaplarıyla birlikte Küçük Hayaller Festivali’nde yer alacak.

 

Tüm çocukların fırsat eşitlik haklarının olduklarını ve şiddete, teröre maruz kalmalarından çok hayallerinin peşinde koşmalarını dileyerek festivalden elde edilecek gelirin bir kısmını annesi Emine Bulut’un terörüne maruz kalan kız çocuğunun eğitimine destek sağlayacak.

 

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.