Küçük Yağmur'un dramı! ŞOK İDDİA

Küçük Yağmur'un dramı! ŞOK İDDİA

İstanbul Bağcılar'da icra memurları tarafından babasından alınan 10 yaşındaki Yağmur'un gözyaşları Türkiye'nin yüreğini burkmuştu. Olayla ilgili kan donduran bir iddia gündeme geldi.

İstanbul Bağcılar'da annesi ve babası boşanan, velayeti annesine verilen 10 yaşındaki Yağmur Çorlu, mahkeme kararıyla icra memurları eşliğinde babasından alınarak annesine teslim edilmişti.

'ANNEM BENİ DÖVÜYOR'

Küçük Yağmur'un icra memurlarına annesine gitmek istemediğini söylediği ve babasına sarılarak gözyaşı döktüğü o anlar ise cep telefonu kamerasına yansıdı.

Küçük Yağmur, babasına sarılarak, icra memurlarına gitmek istemediğini söyleyip, 'Annem beni dövüyor. Ona gitmek istemiyorum" demişti. 18 Nisan 2018 günü Yağmur'un anne şiddetine maruz kaldığı ve bu nedenle emniyete giden babanın suç duyurusunda bulunduğu ortaya çıktı.

ANNEYE ULAŞILAMADI

Bağcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde pedagog eşliğinde dinlenen küçük kız, annesinin yaptıklarını anlattı. Bunun üzerine de baba Metin Çorlu'nun şikayeti üzerine anne Züleyha Çorlu'ya 'kasten yaralama' suçlamasıyla işlem yapıldı.

Züleyha Çorlu'nun 13 kez emniyetlik olduğu da ortaya çıktı. Anne Züleyha Çorlu'nun 2011 yılında 'kötü muamele', 2013 yılında 'şiddet' nedeniyle, 6284 Sayılı Ailenin Korunması ve Kadına Karşı Şiddetin Önlenmesine Dair Kanun kapsamında eşi Metin Çorlu'dan aynı yıl 6 kez şikayetçi olduğu, diğer yıllarda da 'hakaret', 'tehdit' gibi suçlarla ilgili ifadesine başvurulduğu ortaya çıktı.

Bu arada, iddialarla ilgili görüş almak isteyen DHA muhabiri, anne Züleyha Çorlu'ya ulaşmadı.

siyasetcafe.com

 

Kaynak:DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.