Küçükçekmece'de mahallede alkol kullananlara kızan adam, tüfekle bir kişiyi yaraladı

Küçükçekmece'de mahallede alkol kullananlara kızan adam, tüfekle bir kişiyi yaraladı

İstanbul Küçükçekmece'de mahalledeki alkoliklere sinirlenen bir şahıs, sokakta tartıştığı bir kişiyi tüfekle yaralayarak kaçtı.

Dün akşam saatlerinde İstanbul Küçükçekmece Sultan Murat Mahallesi'nde iddiaya göre F.K. isimli bir kişi, sokak içerisinde alkol kullanarak mahalleliye rahatsızlık veren şahıslara sinirlenerek, eline tüfek alıp sokağa çıktı.

 

BİR KİŞİYİ YARALADI

 

Sokakta tüfekle gezen F.K., tartışma yaşadığı bir şahsı yaraladı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri şahsa müdahale etmeye çalıştı. Bu sırada şüpheli F.K. elindeki tüfekle, polis ekiplerine doğru ateş etti. Polis ekipleri ile çatışan şahıs, daha sonra olay yerinden kaçtı.

 

ug-002.jpg

 

ÖZEL HAREKET EKİPLERİ EVİNDE GÖZALTINA ALDI

 

Olay yerinde inceleme yapan ekipler, F.K.'nin ikamet adresini belirleyerek özel hareket ekiplerinin desteğiyle eve baskın düzenledi. Eve giren özel harekat ekipleri, şüpheli F.K.'yi evinde gözaltına alarak polis merkezine götürdü. Ekiplerin olayla ilgili başlattığı çalışmalar sürüyor.

 

o-010.jpg

 

"BEN HEPİMİZE SIKARSA DİYE KORKTUM"


Olayı görenlerden Celal Cankat, "Elinde uzun namlulu tüfek vardı. Elinde de yedek fişekleri falan asmış. Onlar da oradan karşıdan içerek buraya doğru geliyorlardı, içkici hepsi toplu grup halinde. Şuraya gelince ateş etmeye başladı. Biri vuruldu araya düştü, ayağa kalkınca da bu sefer dipçikle vurmaya başladı. Yıkıldı adam buraya. Ben herhalde öldü dedim hiç hareket yok. Ondan sonra polislerle çatışmaya başladı. Polisler oradan ateş ediyor, o buradan ateş ediyor sanki kovboy. Şakır şakır sıkıyor. Polisler siper aldı o da burada dikiliyor hiç korkmuyor da. Ne biçim adam anlamadım. Aşağıda da olay yapmış orada içenlere de sıkmış. Biz de tehlikeye girdik kahveye sığındık orada. Ben bir de kahveye girip hepimize sıkarsa diye korktum. Millet bu içkicilerden bıktı. Böyle bir şey olamaz. Bu araya bir girin hep pislikler. Çilingir sofrası bilmem ne yani aileler rahatsız oluyor. Ben bile rahatsız oluyorum burada bayan müşterim varken orada pantolonunu indiriyor" dedi. 

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.