Kulis haber: Kabineye 2. damat mı geliyor?

Kulis haber: Kabineye 2. damat mı geliyor?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın damadı Selçuk Bayraktar’ın kabineye gireceği iddia edildi.

Son günlerde gündemde olan Bayraktar’ın kabineye alınacağı kulislerde konuşuluyor. Milli Savunma Sanayii’ne önemli katkı sağlayan SİHA'ları üreten firmanın sahibi ve T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı olan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın damadı Selçuk Bayraktar'ın sıklıkla medyada yer almaya başlaması dikkat çekiyor...


Önce CHP Genel Başkanı Veli Ağbaba ile T3 Vakfına İBB tarafından gerçekleştirildiği iddia edilen "hizmet bedeli" üzerinden kaynak aktarımı konusunda polemiğe giren ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na "Bunu yalanlayın yoksa İBB ile T3 Vakfı arasındaki protokolü tek taraflı fesh edeceğiz" diyerek rest çeken ardından da İBB ile olan protokolün fesh edilmesi kararını aldıklarını duyuran Selçuk Bayraktar tartışmaların odağına oturmuştu.


Bayraktar bu tartışmaların hemen ardından çeşitli programlara katılarak özellikle teknoloji konusunda açıklamalarda bulunmuş son olarak da yapılan yatırımlar sonrasında Türkiye'nin "Uçan araba pazarında" lider olabileceği açıklaması ile gündeme gelmişti. Bayraktar, ürettiği İHA ve SİHA’ların Türkiye için önemini anlatarak, “Bu Türkiye’nin milli teknoloji hamlesidir” ifadelerini kullanmıştı.”

 

selcuk-bayraktar-siyasetcafe.JPG


Bugüne kadar Erdoğan'ın diğer damadı Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın aksine ne siyasi konularda görüş belirten ne de medyatik olan Bayraktar özellikle medyadan uzak kalmayı tercih etmekteydi.

 

BAYRAKTAR KABİNEYE Mİ GİRİYOR?

Ancak Selçuk Bayraktar'ın son günlerde sıklıkla medyada bu şekilde açıklamalar ile kendisine yer bulması ve özellikle sosyal medyada AKP'ye yakın hesaplar tarafında kendisini destekleyen paylaşımlar ile sürekli gündemde tutulması Ankara'daki siyaset kulislerini de hareketlendirdi.
Ankara kulislerinde CORONA VİRÜS salgının etkilerinin azalması ile birlikte hükümette bir kabine revizyonu gündeme gelmesinin muhtemel olduğu bu revizyon esnasında Selçuk Bayraktar'ın da Sanayi ve Teknoloji Bakanı olarak yeni kabineye gireceği iddiaları yüksek sesle dile getirilmeye başlandı.


Selçuk Bayraktar'ın isminin daha önceleri "Medyadan uzak durmayı" tercih ettiği için kamuoyunda yeterince bilinmediğini belirten Ankara kulislerindeki kimi kaynaklar son günlerde Selçuk Bayraktar'ın bu denli sık gündeme gelmesinin bilinçli bir PR Stratejisinin sonucu olduğunu ve kamuoyunda Selçuk Bayraktar'ın isminin,yüzünün bilinirliğinin ve özellikle SİHA çalışmalarının tanınırlılığının arttırılarak yeni kabineye girmesi öncesi halkta alt yapı hazırlanmasının hedeflendiğini iddia ediyorlar.

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Siyasetcafe.com

 

 

Kaynak:gazzetta9

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.