Kulisleri dalgalandıran iddia! Akşener siyaseti bırakıyor mu? Erdoğan'la mı görüştü?

Kulisleri dalgalandıran iddia! Akşener siyaseti bırakıyor mu? Erdoğan'la mı görüştü?

Siyasi kulisleri dalgalandıran oldukça önemli bir iddia ortaya atıldı. İddia'ya göre Meral Akşener'in siyaseti bırakacağı ve bunun yollarını düşündüğü öne sürüldü.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener ile ilgili bir iddia siyasi kulisleri hareketlendirmiş durumda.

İYİ Parti olarak yerel seçimlerde ittifak içinde olmayacaklarını ve tek başına gireceklerini açıklayan Akşener'in, seçimlerin ardından siyaseti bırakacağı iddia edildi.


CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İLE GÖRÜŞTÜ İDDİASI


TGRT Haber Ankara Temsilcisi Ercan Gürses'in İYİ Partili bir kaynaktan aldığı kulis bilgisine göre, Genel Başkan Meral Akşener siyaseti bırakacak ve bunun yollarını düşünüyor.

 

Ercan Gürses, Meral Akşener'in bırakma nedenlerine dair sorularına aldığı cevabı da şu şekilde paylaştı:

 

“Sayın Akşener siyasi geçmişi, yaşı ve pozisyonu itibariyle elde edebileceklerini siyasetten almış bir siyasetçi. Bundan sonrası için başka bir beklentisi olduğunu düşünmüyorum. Bunları yaşamış ve bundan sonrası için de artık geçmiş kızgınlıklarıyla çok fazla ileri gidebileceğini zannetmiyorum. Bence bırakacak… Bırakmak için ortam hazırlıyor, yolunu döşüyor. Hatta daha ileri bir iddiadan bahsetti. Tayyip Erdoğan’la da bu konuyu görüştüğünü zannediyorum. Ama onun iddiası…”


İMAMOĞLU BİLE AKŞENER'İ İKNA EDEMEZ


Yine aynı İYİ Partili kaynak, “İstanbul ittifakı olur mu?” sorusuna da “Akşener için o defter kapandı” dedi ve Akşener'i İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun bile ikna edemeyeceğini belirtti.


Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.