Kulisleri hareketlendiren buluşma! İYİ Partili Lütfü Türkkan, AK Parti'ye mi geçiyor?

Kulisleri hareketlendiren buluşma! İYİ Partili Lütfü Türkkan, AK Parti'ye mi geçiyor?

AK Parti'ye geçeceği iddia edilen İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, AK Parti eski İzmir Vekili Hüseyin Kocabıyık ile buluştu.

Şehit yakınına küfretmesi nedeniyle tepki çeken İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, AK Parti eski İzmir Vekili Hüseyin Kocabıyık ile bir araya geldi.

Türkkan'ın Instagram hesabından "Güzel dosttur Hüseyin Kocabıyık" notuyla paylaştığı fotoğrafı Hüseyin Kocabıyık'ın eşi Uşak Valisi Funda Kocabıyık da beğendi. 

 

AK PARTİ'YE Mİ GEÇİYOR?

 

AK Parti'ye yakınlığı ile bilinen aynı zamanda Ankara kulis bilgisi sağlam olan gazeteci Ahsen Melek Kocatürk, geçtiğimiz aylarda sosyal medya hesabı Twitter'dan yaptığı paylaşımda 'Hızlı ve bomba gibi bir dönüş yapayım. Seçime çeyrek kala muhalefetin 2. partisinden Akparti’ye öyle bir isim geçecek ki, şu an ben bile şoktayım.' ifadelerini kullanmıştı.

Kocatürk'ün paylaşımının üzerine şehit yakını ile tartışan ve hakaret eden, bu nedenle de parti lideri Meral Akşener’den veto yiyen Türkkan’ın parti içinde huzursuz olduğu ve AK Parti'ye geçmek için hazırlık yaptığı iddia edilmişti.

 

asa-056.jpg

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.