Kuran Kursu'nda zehirleyen yemek! 22 çocuk hastanelik oldu

Kuran Kursu'nda zehirleyen yemek! 22 çocuk hastanelik oldu

Muğla Fethiye’de yaşları 7 ile 14 arasında değişen 22 çocuk, kuran kursunda yemek yedikten sonra fenalaşınca aileleri tarafından 112 Acil Servis ekiplerine haber verilerek hastaneye kaldırıldı.

Muğla Fethiye’nin Nif mahallesinde yaşanan olayda 22 çocuk yaz dönemi kuran kursuna katıldı. Yemek saatinde toplu yenen yemeğin ardından akşam evlerine dönen çocuklar mide bulantısı, ishal ve kusma şikayetleriyle fenalaşınca aileleri tarafından acil servise götürüldü.

Yaşanan olaya çocukların aileleri tepki gösterdi. Olayla ilgili Üzümlü Jandarma Komutanlığı ekipleri soruşturma başlattı. 22 Çocuğun zehirlenmesi kamuoyundan ört bas edilmeye çalışılan diğer skandalları da hatırlattı. 

 

14 YAŞINDAKİ ÇOCUK 2. KATTAN DÜŞTÜ


Kuran kurslarında yaşanan olay bununla sınırlı değil. Yine Muğla’da Geçen yıl 15 Temmuz Şehitleri Yatılı Kuran Kursu'nda kalan 14 yaşındaki A.S.A., iddialara göre pencereden sarkarken ikinci kattan düşmüş ve kaldırıldığı hastanede vücudunda kırıklar meydana geldiği ortaya çıkmıştı. 

Arkadaşlarına zaman zaman “sıkıldım buradan gitmek istiyorum” dediği ve ailesi ile sorunları olduğu gündeme gelmişti.  Olayla ilgili yatılı kuran kursu yetkilileri ile görüşme talebimiz ise reddedilmişti. 


Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.