Kürşat Ayvatoğlu yeniden gözaltında! Arkadaşları itiraf etti

Kürşat Ayvatoğlu yeniden gözaltında! Arkadaşları itiraf etti

Araç içerisinde uyuşturucu madde içerken çekilen görüntüleri sosyal medyaya yansıyan ve gözaltına alındıktan sonra adli kontrol şartıyla serbest bırakılan Kürşat Ayvatoğlu ile ilgili yeni bir gelişme yaşandı

Eski AKP çalışanı Kürşat Ayvatoğlu ve beraberindeki şahıslar emniyet ekiplerince gözaltına alındı.

Görüntülerin sosyal medyada yayılmasının ardından “uyuşturucu madde kullanmak ve uyuşturucu madde kullanımını özendirmek” suçlarından gözaltına alınan Ayvatoğlu, avukatıyla verdiği ilk ifadesinde kullandığı maddenin uyuşturucu olmadığını pudra şekeri olduğunu, arkadaş ortamında müzik dinlerken şaka, taklit amaçlı sanki uyuşturucu madde kullanıyormuş gibi eğlendiklerini, görüntülerinin de o esnada haberi olmadan çekildiğini iddia etmişti. Gözaltı süresi dolan Kürşat Ayvatoğlu, savcılık sorgusunun ardından sevk edildiği Sulh Ceza Hakimliği'nce adli kontrol şartıyla serbest bırakılmıştı.

YANINDA BULUNANLAR GÖZALTINA ALINDI, HER ŞEYİ İTİRAF ETTİ

Öte yandan, otomobilde Ayvatoğlu'nun yanında bulunan 2 kişi ile birlikte toplam 4 kişi gece saatlerinde Kastamonu ve İzmir'de gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüpheliler, Ayvatoğlu'nun kullandığı maddenin uyuşturucu madde olduğunu, kendilerine de uyuşturucu madde temin ettiğini itiraf etti.

YENİDEN GÖZALTINA ALINDI

Bunun üzerine Ayvatoğlu, 'uyuşturucu ve uyarıcı madde kullanmak', 'uyuşturucu madde temin etmek' suçlarından savcılık talimatıyla sabah saatlerinde yeniden gözaltına alındı. Ayvatoğlu ile birlikte 5 kişinin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

Siyasetcafe.co

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.