Kurtulmuş: Ankara’da zor bir seçim olacak

Kurtulmuş: Ankara’da zor bir seçim olacak

AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş'tan başkentteki yarış için çarpıcı bir açıklama geldi. Kurtulmuş, "Ankara’da zor bir seçim olacak'' dedi.

31 Mart 2019 yerel seçimlerine günler kala seçim sonuçlarıyla ilgili en çok merak edilen büyükşehir Ankara. AK Partili Kurtulmuş, "Ankara’da zor bir seçim olacak” dedi.

Kurtulmuş canlı yayında anket şirketlerinin çarpıcı rakamlarla verdiği Ankara için önemli açıklamalar yaptı. İşte Kurutulmuş’un yaptığı açıklamalardan satır başları:

KARARSIZ SEÇMEN TERCİHİNİ YAPTIĞI ORTAYA ÇIKIYOR

Karasızlar hızla eriyor. Kararsız seçmen kütlesi çözüldükçe bunu AK Partiye yaradığını görüyoruz.En doğru anket milletin sahada gösterdiğidir. Milletimiz sahada Ak Parti’ye ve Recep Tayyip E’ye sahip çıkıyor.

ANKARA’DA ZOR BİR SEÇİM OLACAK

Ankara’da zor bir seçim olacak ama Ankara’da ben Sayın Özhaseki’nin giderek yükseldiğini görüyorum. Sayın Özhaseki çok rahat bir şekilde seçimi sonuçlandıracaktır.

BU KABUL EDİLEBİLİR BİR ŞEY DEĞİL

8 Mart’taki o görüntü sebebi ne olursa olsun, ezana saygı göstermek milletin tamamının en ortak noktalarından birdir. Burada ortaya çıkan görüntü yaralayıcıdır. Milletimizin tamamına yönelik hakaret içeren bir görüntüdür. Belki oradakilerin çok az kısmı hakaret etmek istemiştir ama görüntü budur. Bu kabul edilebilir bir şey değil.

EKONOMİ YIL SONUNDA ÇOK DAHA İYİ OLACAK

Eskisi 7,4 gibi büyümeler olmayacak ama Türkiye ekonomisi mutedil bir büyüme içinde olacak ve 2019 sonunda çok daha güçlü bir konumda olacak.

SİYASETCAFE.COM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.