Kurtulmuş beka tartışmalarına cevap verdi

Kurtulmuş beka tartışmalarına cevap verdi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, beka tartışmalarına beka tartışmaları ile ilgili de önemli açıklamalarda bulunurken, “Ankara ve İstanbul’da hiçbir problem görülmüyor” dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Kanal 7 Ankara temsilcisi Mehmet Acet'in sunduğu 'Başkent Kulusi' programına konuk oldu.

Kurtulmuş gündeme dair soruları cevaplarken beka tartışmaları ile ilgili de önemli açıklamalarda bulundu. Kurtulmuş’un aıklamaları şöyle;

BEKA KONUSUNDA ZORLAYACAK BİR İŞBİRLİĞİ'

Zaten muhalefet bizimle hareket etsin demiyoruz milli iradenin yanında dursun. Eğer kontrollü darbe derseniz Türkiye'de darbe teşebbüsünde bulunmak isteyenlerin zihinlerinde her zaman siyasetten bir destek bulabileceklerini yerleştiriyorsunuz.

Türkiye'ye dönük beka tehdidi üretenler siyasetten destek alıyorlar. Diyelim bu seçimlerde evet HDP bir parti HDP hiç bir zaman 'PKK bir terör örgütüdür' diyemiyor ve PKK terör örgütünün eylemlerini TBMM'de savunan bir çiygiyi ısrarla sürdürüyor.

Şimdi CHP'ye bakıyorsunuz terör örgütü ile yakın ilişkisini gizleyemeyen bir siyasi parti ile yapılan bir ittifakta Türkiye'nin beka konularında kendisini korumak noktasında gerçekten zorlayacak bir işbirliği yapılıyor.

'TÜRKİYE'DE MİLLETİN GÜCÜNDEN BAŞKA BİR GÜÇ TANIMIYORUZ'

Çünkü biz bu kadar yıldır iktidar olmakla ile birlikte bizim arkamızda milletin gücünden başka bir güç yok. Biz Türkiye'de milletin gücünden başka bir güç tanımıyoruz. Bizim tek talebimiz milletin desteğinin arkamızda olmasıdır ve sadece millete hesap verebilmektir. Dolayısıyla millet bizim arkamızda oy verir vermez o ayrı bir şey biz kendimizi milletimize en iyi şekilde anlatmak Türkiye'nin politik şatlarını en güzel şekilde paylaşmak ve nihayetinde gönlünü kazanmak ve de desteklerini temin etmek durumundayız.

'HDP İLE HDP'Lİ SEÇMENİ AYIRIYORUZ'

Şu terör örgütüyle aranıza bir mesafe koyun. Maalesef HDP yönetimi ile olan problem buradadır. Yoksa diğer tüm partilere oy verecek insanların oyu eşittir. HDP ile HDP'li seçmeni ayırıyoruz.

'TUNÇ SOYER' AÇIKLAMASI

Tunç Soyer ile ilgili esas problem İzmir'in başına getiriyorsunuz... Gençlik yıllarımızın hafızlarında son derece kötü karanlık bir zulüm düzeni... Bu düzenin kritik isimlerinden biri de Nurettin Soyer. CHP'nin hatası böyle bir hatırlatmayı böyle bir şeyi yapmasıdır. Bunu bilinçli bir şekilde yaptılarsa eyvah...

ANKARA VE İSTANBUL

Ankara ve İstanbul'da hiç bir problem görülmüyor. Ama tabi ki bu durum rehavet anlamına gelmiyor. Hiç bir ihmal yapmadan yolumuza devam etmememiz lazım. Hiç bir dakikayı boş geçirmeden canla başla çalışıp gayret edeceğiz.

SİYASETCAFE.COM

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.