Kurtulmuş’tan ‘İntikam seçimi’ diyen Cindoruk’a cevap

Kurtulmuş’tan ‘İntikam seçimi’ diyen Cindoruk’a cevap

31 Mart yerel seçimleri için "Bu seçim bir intikam seçimidir" açıklamasını yapan Hüsamettin Cindoruk'a AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş cevap verdi.

AK Parti Genel Başkan Vekili Numan Kurtulmuş Numan Kurtulmuş ve Fatih Belediye Başkan Adayı Ergün Turan, Fatih'te görev yapan din görevlileriyle bir araya geldi.

Eski TBMM Başkanı Hüsamettin Cindoruk'un "Bu seçim bir intikam seçimidir" sözlerini eleştiren Kurtulmuş, "Siyaset bir intikam meselesi değil, tercih meselesidir" dedi.

BU SEÇİMDE HERKES BİZİM KARŞIMIZDA İTTİFAK İÇİNDE

Numan Kurtulmuş, "Yerel seçim olmasına rağmen bu seçim çok önemlidir. Bu seçimde bizim karşımızdaki herkes bir ittifak içerisinde. Hiçbir görüşleri ortak olmayan, ne dünya ne de siyasi görüşleri hiçbir şekilde birbirine benzemeyen çok sayıda grup, bir araya gelerek maalesef bir tek noktada birleşiyor: 'Tayyip Erdoğan gitsin de nasıl giderse gitsin, AK Parti yıkılsın da nasıl yıkılırsa yıkılsın' Dün sokaklarda yıkamadıklarını bir şekilde bu seçimde gerileterek sonuç almaya gayret ediyorlar. HDP, CHP, SP ve İP arasında, parti yöneticilerinin yapmış olduğu bir ittifakı hep beraber görüyoruz. HDP'nin Eş Genel Başkanı Temelli, meclisteki grup toplantısında 2-2 buçuk ay evvel konuştu. Kendi tabiriyle, 'Kürdistan'da biz kazanacağız, batıda AKP'ye kaybettireceğiz' dedi” ifadelerini kullandı.  

CİNDORUK’UN ‘İNTİKAM SEÇİMİ’ AÇIKLAMASINA CEVAP

Cindoruk'un "Bu seçim bir intikam seçimidir" sözlerini eleştiren Kurtulmuş, “Allah aşkına bu neyin ittifakı? Eski Meclis Başkanı (Hüsamettin Cindoruk) diyor ki, 'Bu seçim bir intikam seçimidir' Sen bu kadar yıl deneyimi olan birisisin. Siyasette söylenmeyecek tek söz intikamdır. Siyaset intikam meselesi değil, tercih meselesidir, yarıştır" ifadelerini kullandı.

SİYASETCAFE.COM

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.