Kuveytli yazar Atatürk'ü hedef aldı! Çirkin sözlerine tepki yağdı

Kuveytli yazar Atatürk'ü hedef aldı! Çirkin sözlerine tepki yağdı

Kuveytli yazar Abdulaziz Duwaihi bin Rumaih, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü, art arda hakaret dolu sözlerle hedef aldı.

Abdulaziz Duwaihi bin Rumaih isimli Kuveytli bir yazar, Trabzon’da bir Türk vatandaşının iddiaya göre Arap turiste yumruk atarak bayıltması üzerine sosyal medya hesaplarından Türkiye’yi ve Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ü hedef alan açıklamalarda bulundu. 

Abdulaziz Duwaihi bin Rumaih attığı tweet sosyal medyada infial yarattı.

 

SOSYAL MEDYADA TEPKİ YAĞDI


İktidarın sessizliği sürerken; Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ gibi isimlerin de bulunduğu pek çok siyasiden söz konusu hakaretlere tepki geldi.

 

ÜMİT ÖZDAĞ: BU ALÇAĞI ÜLKEMİZDE İSTEMİYORUZ


Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ise, X hesabından yaptığı paylaşımda "Beni ve Zafer Partisi’ni Birleşmiş Milletler’e şikayet edeceğini söyleyen, Araplara Türkiye’deki paralarını geri çekmeleri tavsiyesinde bulunan bu şerefsiz Kuveytli ahlaksız Atatürk’e ve Atatürk’ü seven herkese hakaret ediyor. Zafer Partisi Türkiye’ye gelen turistlere, okumak için gelen öğrencilere karşı olmadı. Ama Atatürk’e ve Türk Milletine küfreden bu Kuveytli alçağı ülkemizde istemiyoruz" sözlerine yer verdi.

Özdağ, paylaşımına Adalet Bakanlığı'nı da etiketledi.

 

MEMLEKET PARTİSİ'NDEN AÇIKLAMA: MAL VARLIKLARINA EL KONULMALI


Atatürk'e yönelik sark edilen çirkin ifadelere ilişkin, Muharrem İnce'nin genel başkanı olduğu Memleket Partisi'nden de açıklama geldi.

Partiden yapılan açıklamada, "Türk milletine ve Mustafa Kemal Atatürk'e hakaret eden ve aşağılayıcı ifadelerde bulunan çöl faresi Abdülaziz Dwaihi bin Rumaih'in, Türkiye Cumhuriyeti'ne girmesi yasaklanmalı, Türkiye'deki tüm mal varlıklarına devlet tarafından derhal el konulmalıdır!" ifadelerine yer verildi.


Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.