Kuzey Işıkları’na THY ile direk uçuş

Kuzey Işıkları’na THY ile direk uçuş

Türk Hava Yolları’ndan yapılan açıklamaya göre, Finlandiya’nın başkenti Helsinki'den sonra Türk Hava Yolları'nın bu ülkedeki ikinci uçuş noktası, Kuzey Işıkları’nın en rahat izlenebildiği Rovaniemi kenti oldu.

348 uçağı bulunan ve filosunu sürekli genişleten Türk Hava Yolları, açtığı Rovaniemi hattıyla, uçuş ağını 317 şehre yükseltti.

 

 

Rovaniemi direkt seferleri Salı, Perşembe, Pazar günleri olmak üzere haftada 3 kez karşılıklı olarak gerçekleştirilecek.

 

 

THY Yönetim Kurulu Üyesi Orhan Birdal, hat açılışı töreninde yaptığı konuşmada, Türk Hava Yolları olarak Rovaniemi’ye uçuş başlatmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

 

 

Kuzey ışıklarının en iyi gözlemlendiği noktalar arasında yer almasından dolayı popüler kış destinasyonlarından olan Rovaniemi’ye haftada karşılıklı 3 sefer düzenleyeceklerini aktaran Birdal, "Avrupa Birliği üye ülke taşıyıcıları dışında tarifeli sefer düzenleyen ilk hava yolu ve ayrıca yine bu güzergahta business sınıf ürün sunacak tek hava yolu şirketi olarak, misafirlerimizi bu özel şehri deneyimlemeye davet ediyoruz." ifadelerini kullandı.

 

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.