La Casa De Papel 5. sezon ne zaman yayınlanacak?

La Casa De Papel 5. sezon ne zaman yayınlanacak?

La Casa De Papel 5. sezon için heyecanlı bekleyiş sürüyor. La Casa De Papel 5. sezon ne zaman? La Casa De Papel 5. sezon oyuncuları kimler? Tüm detaylar haberimizde...

La Casa De Papel yeni sezon geri sayım sona eriyor. Netflix üzerinden yayınlanan ve dünya çapında hayran kitlesi bulunan dizinin yeni sezonunda neler olacağı büyük bir merakla bekleniyor.

Netflix, geçtiğimiz haftalarda La Casa De Papel 5. sezon tarihini duyurmuştu. Yeni bölümler gelir gelmez kaçırmak istemeyenler "La Casa De Papel 5. sezon ne zaman?" sorusunun yanıtını araştırmaya başladı.

 

LA CASA DE PAPEL 5. SEZON NE ZAMAN?

 

La Casa De Papel 5. sezonun ilk kısmı 3 Eylül 2021 tarihinde ve 2. kısmı ise 3 Aralık 2021 tarihinde yayınlanacak.

 

LA CASA DE PAPEL 4. SEZONDA NE OLDU?

 

Dördüncü sezonda İspanya Merkez Bankası soygun planı mahvolan ekipten Nairobi, rehine Cesar Gandia tarafından öldürülmüş ve Profesör de Alicia Sierra tarafından yakalanmıştı.

 

5. SEZONDA YENİ OYUNCULAR KİMLER?

 

Alvaro Morte'nin 'profesör' karakteriyle merkezinde yer aldığı dizinin başrollerinde Ursula Corbero, Miguel Herran, Itziar Ituno, Jaime Lorente, Pedro Alonso, Alba Flores gibi isimler yer alıyordu.

Yeni sezonda Nairobi karakteri yer almıyor. Ancak karakterin ölümünün ardından son sezonda geçmişe dönük hikayelerle karşımıza çıkıp çıkmayacağı merak ediliyor.

Yeni sezonda oyuncu kadrosuna İspanyol aktör Miguél Ángel Silvestre dahil oluyor. Silvestre, Tokyo'nun eski sevgilisi René olarak karşımıza çıkıyor.

Patrick Criado ise Berlin'in oğlu Rafael olacak. Ve çetenin en genç üyesi olarak kamera karşısına geçecek.

Projede yer alacak bir diğer yeni isim ise José Manuel Seda. Ünlü ismi dizide, Komutan Sagasta karakterine hayat verecek.

 

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.