Lanetli dizi Glee..Oyuncuları birer birer ölüyor…

Lanetli dizi Glee..Oyuncuları birer birer ölüyor…

Lanetli dizi Glee..Oyuncuları birer birer ölüyor…Gölde kaybolan Naya Rivera'nın da cansız bedeni bulundu

Geçen hafta 4 yaşındaki oğlu Josey ile birlikte Piru Gölü’ne giden ve kaybolan dünyaca ünlü müzikal dizi Glee’nin 33 yaşındaki başrol oyuncusu Naya Rivera’yı arama çalışmaları devam ederken polis gölde bir cansız beden bulunduğunu duyurdu.

Naya Rivera'nın babası George Rivera hayatının en zor görevini üstlenerek kızının cansız bedenini teşhis etti.

 

naya.jpg

The New York Times'ın haberine göre; Ventura şerifi Bill Ayub, buldukları cansız bedenin Naya Rivera’ya ait olduğunu açıkladı. Şerif, Naya Rivera'nın oğlunu bota taşıyabildiğini ama kendisini kurtarmak için enerjisinin kalmadığını tahmin ettiklerini söyledi. Polisin açıklamasına göre Rivera'nın 4 yaşındaki oğlu Josey, annesinin gözleri önünde gölde kayboluşuna da tanık oldu.

15 metre derinlikte bulunan Naya Rivera'nın ölüm nedenini doğrulamak için otopsi yapılacak.

Bir dönemin çok izlenen TV dizilerinden müzikal Glee'nin kadrosunda yer alan Naya Rivera'nın California'daki Piru Gölü'nde kaybolması, dizi ile ilgili geçmişte yaşanan olayları hatırlattı.

Böylelikle Naya Rivera dizideki ölen 3. ünlü yıldız oldu.

Yıllar içinde dizi kadrosunun başına gelen bu olaylar gerçekten de ilginç. Skandallar, intiharlar, trajik ölümler; özellikle genç seyircinin ilgisini çeken dizinin kamera arkası ekibinde yer alan bir çalışanın da söylediği "Sanırım bu dizide bir lanet var" yorumunu akıllara getirdi.

İşte Glee dizisinin hem kamera arkası çalışanlarının hem de yıldızlarının yaşadığı o talihsizlikler:

 

cory-montheith.jpg

Cory Monteith:

Monteith, 2013 yılında Kanada'nın Vancouver kentinde bir otel odasında ölü bulundu. 31 yaşındaki oyuncunun ölümü, o sırada romantik bir ilişki yaşadığı; aynı dizinin oyuncusu Lea Michele başta olmak üzere hayranlarını yasa boğdu. Yapılan otopside Monteith'in uyuşturucu ve alkolü karıştırarak tükettiği için hayatını kaybettiği belirlendi.

 

mark-sailing.jpg

Mark Salling:

Glee dizisinin oyuncularından Mark Salling'in adı da önce bir skandala karıştı, oyuncu daha sonra canına kıydı. Salling hakkında 2015 yılında evinde çocuk pornosu materyalleri bulundurmaktan dava açıldı, oyuncu suçlamaları kabul etti.

Hakkında 4 ile 7 yıl arasında hapis cezası istenene oyuncu mahkemesi tamamlanmadan hayatına son verdi.

KAMERA ARKASINDAN DA ÖLÜMLER VAR

Monteith'in ölümü Glee dizisi kadrosunun yaşadığı tek trajik olay olarak kalmadı. Kısa süre içinde dizinin kamera arkası ekibinden iki kişi daha hayatını kaybetti. Üstelik sadece iki yıl içerisinde (2023-2014).

Dizinin yönetmen yardımcısı Jim Fuller, uykusunda geçirdiği kalp krizi sonucu hayata veda etti. Onun şoku daha atlatılamadan bu kez bir başka ölüm haberi geldi. 2014 yılında yapım asistanı Nancy Motes (yanda) evinin banyosunda cansız olarak bulundu. 37 yaşındaki kadının reçeteli ve reçetesiz ilaçları karıştırıp içerek hayatını kaybettiği belirlendi.

Nancy Motes, ünlü oyuncu Julia Roberts'ın kız kardeşiydi. Geride bıraktığı intihar notu ise ablası Roberts'ı suçlar nitelikteydi. Bu olayın ardından Nancy Motes'un yakın arkadaşı da olan yapım asistanı Cristina Lageman bütün bu olup bitenlerin üzerine "Glee lanetli bir dizi, bir kişiyi daha kaybettik" diye konuştu.

İŞİN İÇİNE IRKÇILIK DA KARIŞTI

Glee dizisinin baş kadın karakterini oynayan Lea Michele de geçtiğimiz ay set arkadaşına ırkçılık içeren hakaretler ettiği suçlamasıyla karşı karşıya kaldı. Yine aynı dizide rol alan Samantha Marie Ware, Michele'in Glee setinde kendisini aşağıladığını ileri sürdü.

 

lea-michele.jpg

 

Tam da ABD'de George Floyd'un polis şiddetine kurban gitmesinden sonra ortaya atılan bu iddialar nedeniyle Michele'in reklam yüzü olduğu firma tarafından işine son verildi.

AİLE İÇİ ŞİDDET

Oğluyla birlikte gittiği California'daki Piru Gölü'nde kaybolan Naya Rivera'nın başından da çok konuşulan bir olay geçmişti. Rivera üç yıl önce eşi Ryan Dorsey'e şiddet uyguladığı iddiası ile gözaltına alınmıştı.

ÖDÜLLER KAZANAN BİR DİZİYDİ

İlk bölümü 19 Mayıs 2009'da yayınlanan Glee dizisi 20 Mart 2015'te final bölümüyle seyirciye veda etti. Emmy'nin de aralarında bulunduğu çok sayıda ödüle değer görülen dizi, müzikal drama türündeydi.

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

 

Siyasetcafe.com

 

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.