Lesli Karavil İstanbul Komedi Festivali’nde!

Lesli Karavil İstanbul Komedi Festivali’nde!

Kadın stand-up sanatçısı Lesli Karavil, 19 Ekim’de gösterisiyle kahkaha seslerini yükseltmeye hazırlanıyor.

Kadın erkek dengesinde bozulma, sistemin çökmesi, evlilik kurumunu sorgulandığı bir dönemde teknolojinin hayatımıza getirdikleri ve götürdüklerini daha çok anlattığı gösterisinde Lesli Karavil, kendi mizahını ortaya koyarken, izeyenlere eğlenceli dakikalar yaşatıyor.

 

18 yıl boyunca, San Francisco, New York, Barselona şehirlerinde yaşayıp, yıllarca reklam ajansları ve daha birçok farklı sektörde çalıştıktan sonra, 40’lı yaşlarında oyuncu ve komedyen olma yolculuğunun komedisini bize çok zeki ve muzır bir şekilde sunan Lesli, komedi kariyerindeki ani sıçraması, teknoloji konusunda ki sıkışıklıkları, dizi kariyerindeki beklenmezleri, Türkiye mi yurtdışı mı? gibi sorulara eşsiz bir komedi şov ile cevaplar arıyor.

 

Dizi oyunculuğu ve geçtiğimiz yıl gerçekleştirdiği performanslarıyla ile büyük başarı elde eden Karavil, ‘Lesli ile Stand-up’ gösterisinde yaş almanın ve hayatta insanı büyütmeye zorlayan hikayelere yer veriyor.

 

Yılmaz Erdoğan’ın Genel sanat Yönetmenliğini üstlendiği 'İstanbul Komedi Festivali', bu yıl BKM organizasyonunda 13 Ekim – 03 Kasım 2019 tarihleri arasında tüm şehire kahkahayı getirecek.

 

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.