Liderlerden 29 Ekim mesajı!

Liderlerden 29 Ekim mesajı!

Cumhuriyetin kuruluşunun 98. yıl dönümü nedeniyle liderlerden paylaşımlar geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve liderler Cumhuriyetin kuruluşunun 98. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayınladılar.

 

CUMHURBAŞKANI RECEP TAYYİP ERDOĞAN

 

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, yaptığı paylaşımda "29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı tebrik ediyor, milletimize sağlık, huzur ve esenlik diliyorum. Cumhuriyetimizin banisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile kahraman silah arkadaşlarını minnetle anıyorum" ifadelerini kullandı.

 

erdo.png

 

MHP GENEL BAŞKANI DEVLET BAHÇELİ

 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Değerli vatandaşlarımızın, Türk milletinin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutluyorum. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e, Milli Mücadele kahramanlarına, muhterem şehitlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmetler niyaz ediyor, Cumhuriyet’in ilelebet var olacağını kararlılıkla vurguluyorum" paylaşımını yaptı.

 

bshc.png


CHP GENEL BAŞKANI KEMAL KILIÇDAROĞLU

 

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu sosyal medya hesabından yaptığı 29 Ekim paylaşımında parlamenter sisteme dönüşün sinyallerini verdiği videolu mesajında "O gün el birliğiyle nasıl başardıysak, bugün yine başaracağız. Güçlendirilmiş parlamenter sistemi hep birlikte kuracağız" dedi.

 

k.png


İYİ PARTİ GENEL BAŞKANI MERAL AKŞENER

 

İYİ Parti lideri Meral Akşener paylaşımında "Milletimize adil ve hür bir yaşam sunmak, memleketimize huzur ve bereket getirmek için çok çalışacağız. Bu kararlılıkla, #ÖmerinYolunda Atatürk’ün izinden ayrılmayacağımıza söz veriyoruz" ifadelerine yer verdi.

 

aks.png

 


Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.