Lösante'de mağdur şikayetleri artıyor! 'Acil servis hayatımla oynadı'

Lösante'de mağdur şikayetleri artıyor! 'Acil servis hayatımla oynadı'

Yönetim Kurulu Başkanı Uzman Dr. Üstün Ezer'in olduğu Lösante Çocuk ve Yetişkin Hastanesi'nin son mağduru gazeteci Ahsen Melek Kocatürk oldu.

Özellikle Kurban Bayramı döneminde içinde lösemi hastası çocukların kullanıldığı ve duygu sömürüsüne dayanan bir dizi reklam filmi yayınlatmasıyla gündeme gelen LÖSEV ve Yönetim Kurulu Başkanı Pediatrik Hematolog Uzman Dr. Üstün Ezer hakkında son günlerde bir hayli şikayet arttı.

Her tür reklam ve kampanyalarında hoyrat bir biçimde kemoterapi yüzünden saçları dökülen çocukları kullanan ve bu çocukların başlarında poz kesen Uzman Dr. Üstün Ezer'in kovid şüpheli hastanın Bakanlık hastanesine alınmadığı ve Lösante'de tedavi edildiği iddiasına Bakanlık doktoru 'Bu iftira kanıma dokundu Ayıptır yahu' şeklinde yanıt vermişti.

Yine Ezer, sosyal medya hesabından Ankara Gölbaşı’ndaki billboardlardaki “izinli afişlerinin” MHP’nin yönetimde olduğu Gölbaşı Belediyesi tarafından kaldırılarak, yerine belediyenin kendi tanıtım ilanlarının asıldığını söylemişti.

Ancak Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Keskinler konuya ilişkin olarak LÖSEV’in izni olmadığını bildirerek, “Bizden izin alsalardı zaten yardımcı olurduk” demişti.

 

'ACİL SERVİS HAYATIMLA OYNADI'

 

Yönetim Kurulu Başkanı Uzman Dr. Üstün Ezer'in olduğu Lösante Çocuk ve Yetişkin Hastanesi'nin son mağduru ise gazeteci Ahsen Melek Kocatürk oldu.

Kocatürk sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yaşadığı mağduriyeti dile getirdi.

Kocatürk, 'Lösante ye dava açmamak için kendimi zor tutuyorum.@ustunezer acil servis hayatımla oynadı! Cahil cesareti ile doktorunuz beni tüm verilere rağmen eve yolladı. Dışardan gelen özel Dr hastalarına da kötü muamele! LösanteNin adı çıkmış. Canını seven gitmesin!' dedi.

 

asaaa-006.JPG

 

Ankara 12. Ağır Ceza Mahkemesi'nin "2009'daki kurban bağışı kesim ihalelerindeki yolsuzluk" iddiasıyla ilgili davada LÖSEV Başkanı Üstün Ezer, "güveni kötüye kullanmak" suçundan 5 yıl hapis ve 50 bin lira adli para cezasına çarptırılmıştı.

 

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum