Lütfü Türkkan'ın ardından Akşener'de ağzını bozdu!

Lütfü Türkkan'ın ardından Akşener'de ağzını bozdu!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada ağzını bozdu.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmada Bingöl'de şehit yakınına küfreden Lütfü Türkkan için "Hislerine yenik düştü, elbette bu hatayı maruz görecek değiliz." dedi.

Kürsüde ağzını bozan Akşener, "Her dükkanın içinde provokasyon yaptırabilirsiniz. Her dükkanın kapısında p.rno sitesi gezenlere, oralarda y..şak y..şak konuşanlara, yazı yazanlara provokasyon yaptırabilirsiniz" ifadelerini kullandı.

Bingöl'de şehit yakınına küfreden milletvekili Lütfü Türkkan için "Hata yaptı, hislerine yenik düştü" diyen Akşener, "Geçtiğimiz cuma AK Parti'nin planlı bir provokasyonu sonucunda talihsiz bir olay yaşadık. Rakibinizin milletvekili bir hata yapmışsa siz de bunun üzerine yürüyeceksiniz. Lütfü bey bir hata yaptı. Karşısındaki genel başkanına küfürler etmiş ahlaksız bir adam da olsa sinirlerine hakim olması gerekirdi. Hislerine yenik düştü, elbette bu hatayı maruz görecek değiliz." dedi.

 

"Y..ŞAK Y..ŞAK KONUŞANLARA PROVOKASYON YAPTIRABİLİRSİNİZ"


Hükümete yönelik sert sözler söyleyen Akşener, açıklamalarına şu şekilde devam etti:

"Milletle bağlarını koparmış bu zihniyetin artık Türkiye'ye verecek hiçbir şeyi kalmadı. Milletimiz de artık bu gerçeği tüm çıplaklığıyla görüyor. O nedenle tüm provokasyonlara rağmen İYİ Parti her geçen gün büyüyor. Millet bizi çağırıyor. Biz de bu kutlu çağrıyı duyuyor il il, ilçe ilçe memleketi geziyoruz. Milletimizi dinliyor, dertlerine çözümler üretiyoruz. Zannetmeyin harlayarak gürleyerek bizi geri çekeceksiniz. Her dükkanın içinde provokasyon yaptırabilirsiniz. Her dükkanın kapısında p.rno sitesi gezenlere, oralarda y..şak y..şak konuşanlara, yazı yazanlara provokasyon yaptırabilirsiniz. Yaptırın kardeşim. Sizden korkan sizin gibi olsun.'

 

 

Siyasetcafe.com

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.