Maaşını istedi patronundan dayak yedi

Maaşını istedi patronundan dayak yedi

Tekstil atölyesinde çalışan Suriyeli genç alamadığı 1 aylık maaşını istedi, patrondan dayak yedi

İstanbul Sultangazi Cebeci Mahallesi'nde Çanakkale Şehitleri Caddesi'nde bulunan bir iş merkezindeki tekstil atölyesinde maaşını isteyen bir işçi diğer işçilerin gözü önünde 2 patronundan da feci şekilde dayak yedi.

Olayın gelişmesi şöyle oldu; atölyede çalışan Suriyeli genç daha önce çalıştığı tekstil atölyesi sahibi iki kişiden alamadığı 1 aylık maaşını istedi. İddialara göre, Suriyeli genç ile patronları arasında daha sonra kavgaya dönüşen bir tartışma yaşandı.

Tekstil atölyesi sahipleri diğer işçilerin gözü önünde Suriyeli genci yüzü kanlar içerisinde kalana kadar feci şekilde dövdü. Suriyeli genç, can havliyle kendisini dışarı attı. Daha sonra da darp edildiği iddiası ile polisi aradı Suriyeli genç. Polis kısa sürede olay yerine gelerek genci ekip arabasına alarak ambülans çağırdı.

Olay sonrasında işçilerin ihbarı üzerine iş merkezine gelen polis 2 patronu da göz altına aldı, iş yerinde kaçak olarak çalıştığı öne sürülen çok sayıdaki yabancı uyruklu işçi polisten saklanmak için yangın merdiveninden çatı katına çıktı.

 

 

Siyasetcafe.com

 

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.